Φιλική νίκη για τον Χαρίλαο Τρικούπη επί του Κοροϊβου με 71-69

 

Φιλική νίκη με σκορ 71-69 για τον Χαρίλαο Τρικούπη το απόγευμα της Τετάρτης 21/9 στο ΔΑΚ Μεσολογγίου επί του Κόροιβου Αμαλιάδας.

Δυνατό φιλικό ανάμεσα σε ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες για ακόμα μια χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, με τους δυο κόουτς να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχεια.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Από τους γηπεδούχους διψήφιο αριθμό πόντων είχαν οι Χουχούμης 23 (3), Γουίτφιλντ 22 (2) και Μολφέτας 11 (1), με τον Ηλία Μούτσιο να μην χρησιμοποιεί καθόλου τον ανέτοιμο Γαρέζο ο οποίος ήταν στον πάγκο, ενώ και ο Δημητρακόπουλος πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Για τους φιλοξενούμενους ο Κώστας Δελέγκος παρέταξε την ομάδα του με μόλις 8 παίκτες, καθώς ο Μίτροβιτς λόγω τραυματισμού ήταν με πολίτικα στον πάγκο, ενώ όπως μας ανέφεραν οι άνθρωποι της ομάδας αναμένονται και νέες προσθήκες τις επόμενες ημέρες ώστε να ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τις δυο ομάδες το προσεχές Σάββατο 24/9 στις 17:00 στην Αμαλιάδα.

Δεκάλεπτα: 11-22, 16-13, 21-16, 23-18.

Διαιτητές:  Κωνσταντινίδου, Κανελλόπουλος, Λογοθέτης.

ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (Μούτσιος): Μανιάς 4, Ερμείδης 2, Χουχούμης 23 (3), Στράτος, Γαρέζος, Διαμαντόπουλος, Γουίτφιλντ 22 (2), Μολφέτας 11 (1), Καραγεωργίου 4 (1), Τόλα 4, Κουρουπάκης 1, Δημητρακόπουλος.

Υγ.Τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει και πλούσιο φωτορεπορταζ από την φιλική αναμέτρηση.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr