Παρελθόν ο Γαρέζος, στρέφεται σε άλλη λύση ο Χαρίλαος Τρικούπης

Παρελθόν πριν καν γίνει παρών ο Γιώργος Γαρέζος για τον Χαρίλαο Τρικούπη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο λόγος της λύσης της συνεργασίας έχει να κάνει με τον τραυματισμό που κουβαλούσε από την περσινή χρονιά ο παίκτης ο οποίος ακόμα δεν ήταν σε θέση μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Η παραπάνω εξέλιξη όπως ήταν λογικό έχει φέρει οργασμό διερευνητικών επαφών για την κάλυψη του κενού που δημιουργήθηκε, σε μια χρονική στιγμή που οι λύσεις είναι ελάχιστες ως μηδαμινές.

Παρ όλα αυτά, οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν άμεσα με αποτέλεσμα να έχουν φέρει ήδη στο Μεσολόγγι 20χρονο γκαρντ που την περσινή χρονιά βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Χαρίλαο Τρικούπη στο πρωτάθλημα της Α2 , ο οποίος και θα αξιολογηθεί από το τεχνικό τιμ τις επόμενες ημέρες και αν πείσει θα αποκτηθεί.

Φιλικών συνέχεια για την ομάδα του Ηλία Μούτσιου, η οποία αύριο Σαββατο θα μεταβεί στην Αμαλιάδα όπου στις 17:00 θα αντιμετωπίσει τον Κοροϊβο, ενώ την προσεχή Τετάρτη θα υποδεχθεί σε νέο φιλικό την Δόξα Λευκάδας στο Μεσολόγγι.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr