Χ.Τρικούπης | Με στόχο το αήττητο εντός έδρας υποδέχεται τον Ηρακλή

Ο Χαρίλαος Τρικούπης υποδέχεται τον Ηρακλή στο Μεσολόγγι το Σάββατο (17:00) για την 9η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τον Πανερυθραϊκό θέλουν να επιστρέψουν σε θετικό συντελεστή νικών-ηττών (4-4). «Ο Ηρακλής διαθέτει ένα ποιοτικό σύνολο και έχει υψηλούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε με τον κόσμο μας να πετύχουμε ακόμα μια σημαντική εντός έδρας νίκη και να διατηρήσουμε το αήττητο στο γήπεδο μας», ανέφερε ο 20χρονος σέντερ Περικλής Κουρουπάκης.

Στον αντίποδα, ο Ηρακλής ψάχνει την έβδομη νίκη, που θα τον διατηρήσει στα υψηλά διαμερίσματα της βαθμολογίας.

«Πάμε για άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, όπου πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά για να πάρουμε τη νίκη. Ο αντίπαλος είναι μια δυνατή ομάδα, που παλεύει όλα τα παιχνίδια και μέσα στην έδρα της προφανώς και θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική και αποφασισμένη. Έτσι πρέπει να είμαστε κι εμείς, και πιστεύω θα είμαστε. Φυσικά και πάμε για τη νίκη, αλλά πρέπει να ιδρώσουμε γι’ αυτήν», ανέφερε ο Βασίλης Μακρής.

«Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε καλά, μελετήσαμε τον αντίπαλο και ελπίζουμε πως όλα αυτά θα “βγουν” μέσα στο παρκέ. Δε θέλουμε να βλέπουμε μακριά, κάθε αγώνας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και άλλωστε για εμάς είναι νωπό το πάθημα στου Παπάγου. Καταφέραμε όμως και το ξεπεράσαμε με μια καλή εμφάνιση και νίκη με το Μαρούσι και έτσι πιστεύω πως προσεγγίζουμε και αυτόν τον αγώνα, με επίγνωσή της δυσκολίας αλλά και των δυνατοτήτων μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας κι ελπίζω να κάνουμε και πάλι χαρούμενο τον κόσμο μας, ο οποίος αξίζει κάθε προσπάθειας», πρόσθεσε ο 29χρονος φόργουορντ.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr