Elite League | Αίας Ευόσμου και Χαρίλαος Τρικούπης στο όριο

Δύο ομάδες που τις χωρίζει μία νίκη στη βαθμολογία, ο Αίας Ευόσμου (4-7) και ο Χαρίλαος Τρικούπης (5-6) αναμετρώνται το Σάββατο στις 17:00 για την 12η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

«Η ομάδα μας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2022 και μια πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη απέναντι στην ομάδα των Μεγάρων που μας έδωσε τεράστια ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια», τόνισε ο γκαρντ των γηπεδούχων, Απόλλων Δεληγεώργης. «Στην διακοπή του πρωταθλήματος είχαμε αρκετό χρόνο να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε για να προσαρμοστούμε στην φιλοσοφία του νέου μας προπονητή και να φανούμε 100% έτοιμοι στον επόμενο αγώνα που είναι εξίσου σημαντικός για εμάς. Αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη. Ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο που έχει δείξει ότι παλεύει κάθε ματς. Στην θέση που βρισκόμαστε δεν έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε χαλαροί και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να ξεκινήσουμε νικηφόρα για το 2023. Θέλουμε γι’ άλλη μια φορά την στήριξη του κόσμου μας που θα μας βοηθήσει να το πετύχουμε αυτό», πρόσθεσε ο 29χρονος άσος.

Από την άλλη πλευρά, οι Μεσολογγίτες στοχεύουν στην έκτη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην οκτάδα. «Έχουμε  δουλέψει πολύ στο κενό των διακοπών και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο. Στόχος μας μόνο η νίκη για να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις της ομάδας για το νέο έτος», ανέφερε ο 22χρονος φόργουορντ του Χαρίλαου Τρικούπη, Ιάσωνας Δημητρακόπουλος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr