Ερμείδης | «Σημαντική νίκη, 100% συγκεντρωμένοι κόντρα στην Καβάλα»

Για πρώτη εκτός έδρας μεγάλη νίκη επί του Ερμή Σχηματαρίου, την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του Μεσολογγίου, την δική του παρουσία, και το εντός έδρας δύσκολο παιχνίδι με την Καβαλά με το όποιο ολοκληρώνεται και ο πρώτος γύρος του πρωταθληματος μίλησε στο aitosports.gr ο 24χρονος γκαρντ του Χαρίλαου Τρικούπη Παναγιώτης Ερμείδης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Είναι γεγονός πως η χθεσινή νίκη είναι πολύ σημαντική από όλες τις απόψεις. Αρχικά γιατί κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα στην έδρα της, που μάλιστα προερχόταν από επιτυχή αποτελέσματα, και κυρίως από βαθμολογικής άποψης.

Μέχρι στιγμής θεωρώ πως η ομάδα, παρά το νεαρό της ηλικίας, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Έχουμε παρουσιάσει κατά καιρούς πολύ καλό πρόσωπο, κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια, και το παράπονο μας ουσιαστικά ήταν στα εκτός έδρας, καθώς πιστεύω πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας με την εικόνα που παρουσιάσαμε. Οποτε καταλαβαίνετε πως το χθεσινό διπλό μας έδωσε μεγάλη χαρά γιατί εκτός των άλλων μας "εδειξε" ότι έχουμε την ικανότητα να κερδίσουμε δυνατές ομάδες και εκτός έδρας.

Σχετικά με την δικιά μου απόδοση, εγώ προσπαθώ να κάνω όποτε μου ζητηθεί και όπως μου ζητηθεί ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει.

Το επερχόμενο παιχνίδι του Σαββάτου με την Καβάλα, που είναι και το τελευταίο του 1ου γύρου του πρωταθλήματος, είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για μας ως τώρα, μέχρι το επόμενο. Για να έχει αξία το διπλό που κάναμε στο Σχηματαρι θα πρέπει να κερδίσουμε το συγκεκριμένο ματς και για να γίνει αυτό θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα έχουμε και την βοήθεια του κόσμου που είναι το μεγάλο μας όπλο στα εντός, και όλοι μαζί πάμε να κλείσουμε θετικά τον πρώτο γύρο.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr