Elite League | Όλα τα βλέμματα στο Μεσολόγγι

 

Η 16η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν ολοκληρώνεται με ένα ντέρμπι στην περιφέρεια που θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει όλη η Ελλάδα. Ο Χαρίλαος Τρικούπης υποδέχεται την Κυριακή στις 15:00 την Ελευθερούπολη.

Η ομάδα του Μεσολογγίου είναι σε ανοδική τροχιά μετά από τρεις σερί νίκες που ανέβασαν τη συγκομιδή της στις οκτώ. «Το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου μας βρίσκει με τρεις συνεχόμενες νίκες αλλά τη Κυριακή έχουμε να αντιμετωπίσουμε ίσως την πληρέστερη ομάδα της κατηγορίας μετά και τις προσθήκες που έκανε. Δουλέψαμε το πλάνο του κόουτς όλη την εβδομάδα και σε συνδυασμό με το κόσμο μας που τον θέλουμε στο πλευρό μας θα προσπαθήσουμε να διευρύνουμε το σερί μας», ανέφερε ο 26χρονος γκαρντ του Χαρίλαου Τρικούπη, Νίκος Χουχούμης.

Οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερις σερί νίκες και προέρχονται από αναγκαστικό… ρεπό μετά την αναβολή του αγώνα του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Ερμή Σχηματαρίου. «Παίζουμε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο, ώστε να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά κοιτάμε ένα ματς τη φορά. Ο αντίπαλος διαθέτει μια ταλαντούχα ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να εστιάσουμε στη δική μας ομάδα και να μην υποτιμήσουμε τον Χαρίλαο Τρικούπη. Οι προσθήκες που έγιναν στην ομάδα μας είναι πολύ καλές, έχουν βοηθήσει πολύ κι αυτό οφείλεται και στο καλό κλίμα που υπάρχει στην Ελευθερούπολη», τόνισε ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ Χρήστος Ξύδης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr