Ήττα για τον Χαρίλαο Τρικούπη από τον ΑΟ Αγρινίου στο ντέρμπι της Αιτωλοακαρνανίας

Ήττα για τον Χαρίλαο Τρικούπη από τον ΑΟ Αγρινίου με 64-59 στο ντέρμπι της Αιτωλοακαρνανίας για την 17η αγωνιστική της Elite League.

Παιχνίδι το οποίο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τους γηπεδούχους να έχουν πιο καθαρό μυαλό σε κρίσιμα σημεία, και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λότον ο οποίος σημείωσε 25 πόντους έφτασε σε μια σπουδαία νίκη παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολη συνέχειας έχοντας 6 νίκες σε 16 παιχνίδια, ενώ εκκρεμεί και η συνέχεια του παιχνιδιού στην Καβάλα.

Από την άλλη η ομάδα του Μεσολογγίου έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να φύγει από το Αγρίνιο με ένα πολύ σημαντικό ροζ φύλλο αγώνα ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας, έχοντας σε 17 παιχνίδια 8 νίκες και 9 ήττες.

Την προσεχή Τετάρτη 15/2 και για την 18η αγωνιστική ο Χαρίλαος Τρικούπης θα ταξιδέψει στην Αθήνα όπου θα αντιμετωπίσει τη ΦΕΑ, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα πραγματοποιηθεί τις 20:00 βράδυ.

Διαιτητές: Σώμος - Σκαλτσής - Φραγκούλη (Πατσαντζόπουλος)

Δεκάλεπτα: 17-17, 30-35, 48-49, 64-59

ΑΟ Αγρινίου (Πέρκος): Νικολαΐδης, Ντουζίδης 4 (1), Π. Μπαζίνας 3 (1), Καφέζας 7 (1), Τσουργιάννης 6 (2), Κυριλής 3 (1), Φίσερ 5, Λότον 25, Καβαλιαράκης, Θ. Μπαζίνας 11 (2).

ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης (Μούτσιος): Χουχούμης 9, Φενέρ 5 (1), Δημητρακόπουλος 12 (1), Μανιάς, Τόλα 2, Ερμείδης 14, Μολφέτας 3, Κουρουπάκης 10, Καραγεωργίου, Νάνος 4.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr