Elite League | Ψάχνουν αντίδραση ΦΕΑ και Χαρίλαος Τρικούπης

 

Την επιστροφή τους στις νίκες επιδιώκουν ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ και Χαρίλαος Τρικούπης στο παιχνίδι τους την Τετάρτη στις 20:00 για την 18η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Οι γηπεδούχοι έχουν δύο σερί ήττες και χρειάζονται τη νίκη για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. «Πρόκειται για ένα αμφίρροπο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που προέρχονται από ανεπιτυχή αποτελέσματα οπότε και για τις δύο η νίκη έχει πολύ μεγάλη σημασία, όχι μόνο βαθμολογική, αλλά και για την ψυχολογία των παικτών», υπογράμμισε ο Χάρης Λίτσος. «Εμείς προερχόμαστε από ένα κουραστικό ταξίδι, ήμασταν αρκετά καλοί για 30 λεπτά, όμως, κάποια κενά διαστήματα που είχαμε μας εμπόδισαν από το να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω στο ματς. Για το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη, πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των προπονητών μας. Μακάρι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το χαρούνε όσοι έρθουνε στο γήπεδο», πρόσθεσε ο 35χρονος άσος.

Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, έχουν επίσης δύο σερί ήττες και αναζητούν τη δεύτερη νίκη τους μακριά από το Μεσολόγγι. «Η ομάδα μας προέρχεται από δύο πολύ δύσκολες ήττες που ήρθαν μάλιστα στο τέλος. Καλούμαστε να βγάλουμε την απαραίτητη αντίδραση για το πολύ δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στην ΦΕΑ, μια ομάδα πολύ σκληρή, ιδιαίτερα στην έδρα της. Δείχνοντας πάθος, θέληση και 100% συγκέντρωση πάμε δυνατά να διεκδικήσουμε την νίκη», σημείωσε ο 25χρονος γκαρντ Παναγιώτης Ερμείδης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr