Το Ψυχικό υποδέχεται αύριο για την 19η αγωνιστική ο Χ.Τρικούπης

Ο Χαρίλαος Τρικούπης αντιμετωπίζει το Ψυχικό την Τετάρτη στις 17:00 για την 19η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Η ομάδα του Μεσολογγίου θέλει να πάρει δύναμη από την έδρα του, όπου μετρά επτά νίκες σε εννιά αγώνες. «Έχουμε προπονηθεί πολύ την τελευταία εβδομάδα κάτι που μας δένει περισσότερο. Θελουμε να δώσουμε τέλος στο αρνητικό σερί των 2 ηττών και να επιστρέψουμε στις νίκες. Παίζουμε στην έδρα μας, παίζουμε στο σπίτι μας και θα αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεμα. Καλούμε τον κόσμο δίπλα μας, για μια πολύ σημαντική νίκη που την έχουμε ανάγκη για τη συνέχεια», ανέφερε ο 21χρονος φόργουορντ του Χαρίλαου Τρικούπη, Αντώνης Καραγεωργίου.

Το Ψυχικό προέρχεται από δύο σερί νίκες και στοχεύει στην έκτη του νίκη σε δέκα αγώνες μακριά από την έδρα του. «Παίζουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, σε ένα δεκαήμερο που δίνουμε συνεχόμενα και δυνατά παιχνίδια. Η ομάδα του Μεσολογγίου είναι αρκετά δυνατή μέσα στο γήπεδο της και πρέπει να εμφανιστούμε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Διαθέτουν ένα νεανικό και ενθουσιώδες σύνολο το οποίο βγάζει μεγάλη ενέργεια στο παρκέ», τόνισε ο Γιώργος Κουκάς. «Εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε με μεγάλη συγκέντρωση και προσήλωση στο πλάνο μας και στα 40 λεπτά του ματς, να ελέγξουμε το ρυθμό που είναι πολύ σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού και να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας μετά την νίκη στο Αγρίνιο και να αναρριχηθούμε ακόμα περισσότερο στην βαθμολογική κατάταξη», πρόσθεσε ο 37χρονος γκαρντ.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr