Elite League | Βγάζουν τα… κομπιουτεράκια Χ.Τρικούπης και Τρίτων

Ο Χαρίλαος Τρικούπης υποδέχεται τον Τρίτωνα το Σάββατο στις 17:00 για την 21η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Η αναμέτρηση έχει την ιδιαιτερότητα πως οι δύο ομάδες κάνουν τους υπολογισμούς τους «χρωστώντας» έναν και δύο αγώνες αντίστοιχα.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο 9-10 και με τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς θέλουν τη νίκη για να απομακρυνθούν από τα play out και να πλησιάσουν στα playoffs. «Θέλουμε να ανακάμψουμε βαθμολογικά και η νίκη στην έδρα μας είναι απαραίτητη, καθώς συνεχίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε εβδομάδα. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς, Επομένως πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη», ανέφερε ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ Τι Τζέι Γουάσινγκτον.

Οι φιλοξενούμενοι, που είδαν τον αγώνα με τον Κόροιβο την Τετάρτη να αναβάλλεται εκ νέου, έχουν μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς και ψάχνουν την πέμπτη τους σε δέκα ματς εκτός έδρας. «Πρώτα απ’ όλα, να πούμε ότι τι μπάσκετ περνάει σε δεύτερη μοίρα όταν χάνονται τόσοι συνάνθρωποι μας. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων αυτής της τραγωδίας», τόνισε ο Μάρκους Μέγερς. «Έχουμε δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας αύριο που είναι το δεύτερο συνεχόμενο και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο . Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε την νίκη γι’ αυτό δουλεύουμε σκληρά όλη την εβδομάδα . Θα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να πάρουνε ότι μας αναλογεί . Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε να μείνουνε συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε για 40 λεπτά», πρόσθεσε ο Αμερικανός γκαρντ.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr