Σαββατόβραδο στο παρκέ για Μαρούσι και Χαρίλαο Τρικούπη

Η δράση του Σαββάτου στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν για την 22η αγωνιστική ολοκληρώνεται στις 20:00 με τον αγώνα του Αμαρουσίου με τον Χαρίλαο Τρικούπη.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή και ταυτόχρονα η μόνη ομάδα με το απόλυτο νικών στην έδρα τους, καθώς έχουν 10/10 στο κλειστό του Αγίου Θωμά. «Πήραμε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Παπάγου και θελουμε να χτίσουμε ενα σερι νικών.Είναι ενα πολύ σημαντικό παιχνίδι όπως όλα, αλλά με το Μεσολόγγι πρέπει να προσπαθήσουμε έντονα, καθώς είναι πάντα άξιος και υπολογίσιμος αντίπαλος, και άλλωστε είχαμε χάσει στην έδρα του στον πρώτο γύρο. Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι αμυντικά και επιθετικά και μαζί με την βοήθεια του κόσμου να φέρουμε άλλο ένα θετικό αποτελέσμα και να μπορέσουμε διατηρήσουμε την θέση μας ψηλά στην κατάταξη», ανέφερε ο 23χρονος γκαρντ Σπύρος Καψαλός.

Οι φιλοξενούμενοι, στον αντίποδα, θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους μακριά από το Μεσολόγγι για να αποφύγουν τα play out. «Παίζουμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, σε μια από τις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να είμαστε ανταγωνιστικοί, ώστε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», σημείωσε ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Μούτσιου στο Μεσολόγγι, Κωνσταντίνος Ηλιάδης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr