Μουτσιος | «Παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας»

Ο Χαρίλαος Τρικούπης κοντράρεται με τον Πανερυθραϊκό σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους.

Οι γηπεδούχοι, που θέλουν να «κλειδώσουν» τη θέση τους στα play out, έχουν ως ατού τη δύναμη της έδρας τους, όπου μετρούν οκτώ νίκες σε έντεκα παιχνίδια.

«Ερχόμαστε από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και πλέον βρισκόμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες εντός έδρας βαθμολογικές απώλειες. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που βρίσκεται στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και διαθέτει ένα γεμάτο και εξαιρετικό σύνολο. Θα είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και περιμένω από τους παίχτες μου να δείξουν την ανάλογη σοβαρότητα και θέληση για τη νίκη. Καλώ το φίλαθλο κοινό της πόλης μας να έρθει και να μας στηρίξει σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι», υπογράμμισε ο προπονητής της ομάδας του Μεσολογγίου, Ηλίας Μούτσιος.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες και για να παραμείνουν στις κορυφαίες θέσεις χρειάζονται το έβδομο διπλό τους φέτος.

«Πρέπει να ξαναβρούμε τον εαυτό μας, καθώς έχουμε κάνει μια αγωνιστική “κοιλιά” στα τελευταία παιχνίδια. Οφείλουμε να εμφανιστούμε με καλύτερη ψυχολογία και διάθεση στο παρκέ, ώστε να διεκδικήσουμε την επιστροφή στις νίκες, παίρνοντας ένα αποτέλεσμα που θα μας επαναφέρει στους ρυθμούς μας», τόνισε από την πλευρά του ο Κώστας Καμπουρίδης. «Πρέπει να συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση στο πλάνο μας, στα εύκολα και στα δύσκολα, στις καλές και τις άσχημες στιγμές, αντιλαμβανόμενοι τη διαφορετική φύση κάθε αγώνα. Πρώτα πρέπει να βρούμε τον εαυτό μας και ύστερα θα καταφέρουμε να επανέλθουμε στις νίκες, με οτιδήποτε κι αν ένα θετικό αποτέλεσμα συνεπάγεται», πρόσθεσε ο 23χρονος φόργουορντ.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr