Ηλιάδης | «Πολύ σημαντική νίκη για την πορεία της ομάδας»

Για την σημαντική νίκη επί της Μεγαρίδας, και το επόμενο παιχνίδι με τον Αμυντα μίλησε στο aitosports.gr ο βοηθός προπονητή του Χαρίλαου Τρικούπη Κωνσταντίνος Ηλιάδης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε..

Για τη νίκη επί της Μεγαρίδας..

Το χθεσινό παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για την πορεία της ομάδας, γι'αυτό είμαστε ικανοποιημένοι για τη νίκη.. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία και όλα τα παιχνίδια κρίνουν πολλά, πόσο μάλλον τα εντός έδρας. Μείναμε πιστοί στο πλάνο του παιχνιδιού από το πρώτο λεπτό, είτε στην αρχή που μείναμε πίσω, είτε στη συνέχεια που περάσαμε μπροστά και ανοίξαμε τη διαφορά και αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη.

Η παρουσία του κόσμου ήταν για ακόμα μια φορά καθοριστική και ευελπιστούμε σε ανάλογη και ακόμα μεγαλύτερη στήριξη στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια, που είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα.

Για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αμύντα..

Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια έδρα που έχουν δυσκολευτεί όλες οι ομάδες. Ο Αμύντας είναι ενισχυμένος στο δεύτερο γύρο και φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα. Κι εμείς όμως έχουμε σταθεί πολύ καλά σε πολύ δύσκολες έδρες τον τελευταίο μήνα και πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr