Κρίσιμη αναμέτρηση για Αμύντα και Χαρίλαο Τρικούπη

Σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για αμφότερους, ο Αμύντας υποδέχεται το Σάββατο στις 17:00 τον Χαρίλαο Τρικούπη για την 26η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Οι γηπεδούχοι στοχεύουν στην τέταρτη σερί εντός έδρας νίκη, προκειμένου να πατήσουν πιο γερά στις θέσεις των play out. «Παίζουμε στο γήπεδο μας και με τον κόσμο δίπλα μας πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να παλεψουμε ώστε να επιτευχθεί αυτή η νίκη», τόνισε ο 26χρονος γκαρντ, Νάσος Γκρέκας.

Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν τη δεύτερη νίκη τους μακριά από το Μεσολόγγι, με στόχο να αποφύγουν τη διαδικασία των play out και να σωθούν απευθείας. «Ο Αμυντας στην έδρα του είναι πολύ δυνατός. Η ήττα στον πρώτο γύρο μας έχει πεισμώσει. Θα μπούμε δυνατά από την αρχή για να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να πετύχουμε μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος που την έχουμε ανάγκη», ανέφερε ο 21χρονος σέντερ, Περικλής Κουρουπάκης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr