Στίβος Χαρίλαου Τρικούπη | Χρυσά μετάλλια και διακρίσεις!

 

Το Σάββατο 01/04/23 στο ΔΑΚ Αγρινίου διεξήχθη ο πρώτος αγώνας ανοικτού Στίβου της κατηγορίας Κ14 ( 2010 – 2011), που ήταν το Αλτικό Τρίαθλο. Στο Τρίαθλο αυτό τα αγωνίσματα είναι: 60 Μ με Εμπόδια , Άλμα σε Μήκος και Άλμα σε Ύψος και συμμετείχαν αθλητές –τριες σωματείων της Αιτωλ/νίας’.

Ο Στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη συμμετείχε στον αγώνα αυτό με έξι (6) συνολικά αθλητές –τριες. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα στα Αγόρια ήταν ο αθλητής μας Μπαλαμπάνης Θωμάς , ο οποίος κατέλαβε:

Πρώτη (1 ) θέση στα 60 Μ Εμπόδια.

Πρώτη ( 1 ) θέση στο Άλμα σε Μήκος.

Τέταρτη ( 4 )θέση στο Άλμα σε Ύψος και

Δεύτερη ( 2 ) θέση στην συνολική κατάταξη του Τριάθλου.

Στα Κορίτσια την καλύτερη θέση κατέλαβε η Σωτηροπούλου Βασιλεία η οποία ήταν Πέμπτη (5) στην συνολική κατάταξη επί συνόλου είκοσι τριών κοριτσιών . Ακόμη οι : Αντωνοπούλου Θεοδώρα και Κολοκότσιου Λαμπρινή αγωνίστηκαν δυνατά και με θέληση μπαίνοντας τελικά στην πρώτη δωδεκάδα. Τέλος οι δύο πολύ νέες μας αθλήτριες: Μαστροκώστα Χριστίνα και Διαμαντοπούλου Δανάη αγωνίστηκαν στα όρια των τωρινών δυνατοτήτων τους, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Ήταν μια όμορφη αθλητική διοργάνωση όπου το νέο αίμα του Στίβου της Πόλης μας έδωσε ένα δυναμικό και αισιόδοξο παρών . Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για την συμμετοχή και τις διακρίσεις τους και ευχόμαστε καλή συνέχεια .

Υ.Γ. Στο ΔΑΚ Μεσολογγίου - σε αντίθεση με την υπόλοιπη χώρα – δεν υπάρχουν ούτε Εμπόδια αλλά ούτε και Στρώμα Ύψους , εδώ και πολλά χρόνια και δεν συγκινείται κανείς. Ξαναδιαβάστε παραπάνω τα αγωνίσματα, όπου τα παιδιά μας συναγωνίστηκαν -και συναγωνίζονται--με παιδιά από πόλεις που έχουν τα πάντα και σίγουρα θα νοιώσετε την αδικία . Επίσης τρία χρόνια αναμένουμε την τοποθέτηση Ταρτάν (ελαστικός , σύγχρονος τάπητας Στίβου).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr