Στίβος Χαρίλαου Τρικούπη | Συμμετοχή και Διακρίσεις στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16

 ΣΤΙΒΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ   ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ   Κ 16 (2008-2009 και 2010 )

Κυριακή 7/05/2023, διεξήχθη από τον ΣΕΓΑΣ στην Πάτρα (Παμπελοποννησιακό Στάδιο) το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 με συμμετοχή τριάντα Σωματείων και τουλάχιστον πεντακοσίων αθλητών -τριών από Πελοπόννησο, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Αιτωλ/νία.

Αποτελεί την δεύτερη Διασυλλογική ιεραρχικά διοργάνωση των επίσημων κατηγοριών της Ομοσπονδίας που γίνεται για εφέτος στην Πάτρα. Η Κ 16 είναι ή κατηγορία όπου εμφανίζεται το νέο αίμα του αγωνιστικού αθλητισμού της χώρας. Έχει δε δυσκολία και δυνατό ανταγωνισμό, λόγω του αρκετά υψηλού αθλητικού επιπέδου, αλλά και του μεγάλου αριθμού αθλητών- τριών πού συμμετέχουν στην κατηγορία αυτή. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στα 80 Μ και στα 150 Μ. Κοριτσιών συμμετείχαν αντίστοιχα ογδόντα (80 ) και σαράντα (40 ) αθλήτριες.

Ο Στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη συμμετείχε –όπως πάντα-και σε αυτή την επίσημη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ με τέσσερεις (4) αθλήτριες και έναν( 1) αθλητή.

Οι αθλητές- τριες μας αγωνίστηκαν δυνατά και με πάθος, πλασαρίστηκαν σε ικανοποιητικές θέσεις, έπιασαν τα όρια βαθμολόγησης της ομοσπονδίας και βελτίωσαν τα εφετινά τους ρεκόρ.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της ομάδας μας στα 4χ 80 μ. κοριτσιών , που τερμάτισαν όγδοες (8) επί συνόλου δεκατεσσάρων πολύ δυνατών ομάδων (14) . Την ομάδα αποτελούσαν οι : Μπλαχούρα Αλεξάνδρα, Αναστασίου Ελευθερία , Καπνίση Μαριτίνα και Βελτσίστα Βασιλική.

Η Βελτσίστα Βασιλική(2009), στα 150 Μ έκανε 21.00 sec., τερματίζοντας όγδοη (8 )στην τελική κατάταξη , θέση που από μόνη της αποτελεί επιτυχία.

Στα 80 Μ. η Μπλαχούρα Αλεξάνδρα (2009) έκανε 11.50 sec. και κατετάγη τελικά εικοστή (20) στην πρώτη της για φέτος.   Στο ίδιο αγώνισμα η Αναστασίου Ελευθερία(2008) -ανέτοιμη λόγο πολύμηνου τραυματισμού-- έκανε 11,90 βρίσκοντας σιγά σιγά τον ρυθμό της.

Η Καπνίση Μαριτίνα( 2009) στην δεύτερη της εμφάνιση στον Ακοντισμό κατεταγη έκτη( 6) Ικανοποιητική θέση λόγο ηλικίας (2009).

Ο Μπαλαμπάνης Θωμάς ( 2010) στην πρώτη του εμφάνιση στην Κ 16 και στον ανοιχτό Στίβο , έκανε 10,85 sec. στα 80 Μ. και κατετάγη δέκατος τέταρτος ( 14 ) επί συνόλου τριάντα (30) αθλητών αφήνοντας ελπίδες για το μέλλον.

Η καλή αγωνιστική παρουσία των αθλητών μας στο Πρωτάθλημα αυτό ,κατέταξε τον σύλλογο στην δέκατη έβδομη θέση (17) επί συνόλου τριάντα ( 30 ) σωματείων , πρώτο σωματείο στην πόλη και δεύτερο στο Νομό. Θέση που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον.

Συγχαρητήρια στους αθλητές – τριες μας, κυρίως για την συμμετοχή τους, αλλά και την αγωνιστική τους διάθεση για βελτίωση και θέληση.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου προσπαθούσε και προσπαθεί πάντα για την πρόοδο και άνοδο του αγωνιστικού αθλητισμού στην πόλη μας. Όμως επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά: αν δεν βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις και ο ανύπαρκτος προπονητικός εξοπλισμός στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, πολύ δύσκολα ο Στίβος στην πόλη μας θα γίνει πιο μαζικός, πιο ποιοτικός και πιο ανταγωνιστικός σε Διασυλλογικό αλλά και σε Πανελλήνιο επίπεδο.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr