Με παθός και αποφασιστικότητα για τη νίκη παραμονής ο Χαρίλαος Τρικούπης!


Παιχνίδι ΤΕΛΙΚΟΣ αύριο Τετάρτη 17/5 στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου, οπού για την 3η και τελευταία αγωνιστική των play out ο Χαρίλαος Τρικούπης υποδέχεται τον Αίαντα Ευοσμου, με τον νικητή να ανανεώνει τη συμμετοχή του και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Elite league και τον ηττημένο να υποβιβάζεται στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας.

Μεγάλο το διακύβευμα του αυριανού παιχνιδιού όπως αντιλαμβάνεστε, με την ομάδα του Μεσολογγίου να θέλει να εξαργυρώσει το πλεονέκτημα έδρας του κατάφερε και εξασφάλισε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, και σε ένα ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ και ΚΑΥΤΟ ΔΑΚ Μεσολογγίου να πάρει τη νίκη που θα του εξασφαλίσει και την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Σύλλογος από την Κυριακή έχει ανακοινώσει ότι η είσοδος για το παιχνίδι θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ γι αυτό καλό θα είναι όσοι έχουν προγραμματίσει να παρακολουθήσουν από κοντά τον αυριανό ΤΕΛΙΚΟ να «κατηφορίσουν» για το γήπεδο τουλάχιστον μια ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του παιχνιδιού.

Για όσους είναι μακριά η λογω κάποιας υποχρεώσεις δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης το παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το ΙΟΝΙΑΝ TV και τα αλλά συνεργαζόμενα δίκτυα, καθώς και από το κανάλι στη ΕΟΚ στο YouTube.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Τσολάκος, Θεονάς και Τεφτίκης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr