Κοντά σε μια ανανέωση και την πρώτη μεταγραφή ο Χαρίλαος Τρικούπης!

Στο φουλ οι μηχανές για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη ενόψει της νέας χρονιάς, με τους ανθρώπους του συλλόγου σε συνεργασία με το κόουτς Ηλία Μούτσιο καθημερινά να είναι σε συζητήσεις και να εξετάζουν προτάσεις μάνατζερ για την δημιουργία του φετινού ροστερ.

Αυτά που προκύπτουν τις τελευταίας ώρες συμφώνα με το ρεπορτάζ του aitosports.gr είναι:

Η ομάδα του Μεσολογγίου έχει έρθει σε προφορική συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Ερμείδη (ο οποίος έχει υποβληθεί εδώ και λίγες ημέρες σε μια επέμβαση στο γόνατο και θα ετοιμος με την εναρξη των επισημων υποχρεωσεων), ενώ υπάρχει και προφορική συμφωνία με τον ύψους 2,05 Φοργουορντ Άρη Τσουργιάνη ο οποίος την φετινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Τρίτωνα στο πρωτάθλημα της Elite League.

Πρωταρχικός στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα των ανανεώσεων, γι αυτό και έχουν γίνει οι συζητήσεις με τους παίκτες που είναι στην σχετική λίστα, στους οποίους έχει δοθεί και ένα εύλογο χρονικό περιθώριο ώστε να απαντήσουν.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ένα. Για ακόμα μια χρονιά ο σύλλογος του Μεσολογγίου θα κινηθεί με βάση τον προγραμματισμό και το μπάτζετ που έχει οριοθετηθεί από την αρχή, για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα έχει καταφέρει να είναι ειλικρινής και φερέγγυα απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους επιλέγει να συνεργαστεί, και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr