Στίβος Χαρίλαου Τρικούπη | Συμμέτοχες σε αγώνες στη Χαλκίδα και την Πάτρα

Συμμετοχή στο Πανελλήνιο   Στίβου Κ 16 (Νότιος Όμιλος ) – Χαλκίδα 17-18/06/23

1) Σάββατο 17 και Κυριακή 18/06 έγινε στο ΔΑΚ Χαλκίδας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου κατηγορίας     Κ 16       ( 2008—2009 )—Νότιος Όμιλος. Ένα πολύ δυνατό και με πολλές συμμέτοχες πρωτάθλημα , όπου συμμετείχαν ( από όλη την νότιο Ελλάδα και νησιά ) οι καλύτεροι αθλητές-τριες της κατηγορίας αυτής .Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι οι συμμετοχές στα 80 μ. , 150 μ., και 4χ80 μ. κοριτσιών ήταν αντίστοιχα 90 και 65 κορίτσια και 65 ομάδες σκυτάλης- κοριτσιών.

Ο Στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη συμμετείχε στους αγώνες αυτούς με τις παρακάτω τέσσερεις αθλήτριες:

Βελτσιστα Βασιλική , Αναστασίου Ελευθερία , Καπνίση Μαριτίνα και Μπλαχούρα Αλεξάνδρα που αγωνίστηκαν στα 80 μ. , 150 μ . και στην σκυταλοδρομία 4χ80 μ.

Η συμμετοχή τους ήρθε ως επιβράβευση της πολύ καλής και ενθαρρυντικής τους πορείας στα περιφερειακά Διασυλλογικά πρωταθλήματα που προηγήθηκαν και οι στόχοι μας ήταν : η απόκτηση μελλοντικών αγωνιστικών εμπειριών υψηλού επιπέδου, η συνεχής βελτίωση των αθλητών μας , μια πιθανή πρόκριση στους τελικούς ( όπου συμμετέχουν οι 16 καλύτεροι των προκριματικών ) και η μέσω αυτής της συμμετοχής προώθηση και διαφήμιση του Στίβου στην πόλη μας.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα είχαμε : η Βελτσιστα Βασιλική (2009) αγωνίστηκε στα 150 μ., έκανε χρόνο κοντά στο ατομικό της ρεκόρ αλλά η επίδοση αυτή δεν της έδωσε μια θέση στον τελικό. Κάτι ανάλογο είχαμε και για την Μπλαχούρα Αλεξάνδρα (2009) στα 80 μ. ,που αγωνίστηκε- όπως και οι υπόλοιπες- υπό βροχή .

Στην σκυταλοδρομία 4χ80 τα κορίτσια μας έτρεξαν σωστά , έκαναν καλές αλλαγές βελτίωσαν κατά πολύ το ρεκόρ της ομάδος όμως και εδώ η είσοδος στον τελικό δεν ήρθε.

Είμαστε ως Σύλλογος ικανοποιημένοι από την συμπεριφορά και προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλήτριες μας σε ένα τόσο πολύ υψηλού επιπέδου Πρωτάθλημα ,έχοντας να αντιμετωπίσουν και το άγχος της πρώτης φοράς σε Πανελληνίους αγώνες που πάντα επιδρά αρνητικά στις μικρές ηλικίες.

Συμμετοχή στους αγώνες Στίβου ¨Βασίλης Σεβαστής ¨ Πάτρα 28/06/23

2) Τετάρτη 28/06/23 έγιναν στην Πάτρα – Παμπελοπονησιακό Στάδιο, αγώνες Στίβου όλων των ηλικιακών κατηγοριών με την επωνυμία ΄΄ Βασίλης Σεβαστής ΄΄. ΟΙ αγώνες ήταν υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, του Δήμου Πάτρας και διοργανωτής ήταν ο σύλλογος ΄΄Αθλόραμα Πάτρας.

Ο Στίβος του Χαριλάου Τρικούπη συμμετείχε και σε αυτούς τους αγώνες , πιστός στις αξίες και αρχές του –εδώ και πάρα πολλά χρόνια –για ανάπτυξη και διάδοση του αθλητισμού στο Μεσολόγγι.

ΟΙ αθλήτριες μας : Βελτσίστα Βασιλική (2009) και Μπλαχούρα Αλεξάνδρα (2009) αγωνίστηκαν στα 80 Μ. κοριτσιών Κ 16 (2008—09). Κατετάγησαν στην έκτη (6) και ενδέκατη (11) θέση αντίστοιχα βελτιώνοντας παράλληλα και τα ατομικά τους ρεκόρ ( 10.98 και 11.31 με την σειρά των ονομάτων τους ) , που είναι και το πιο ελπιδοφόρο. Να αναφέρουμε ότι στο αγώνισμα αυτό συμμετείχαν 32 αθλήτριες και ο ανταγωνισμός ήταν υψηλού επιπέδου.

Συγχαίρουμε λοιπόν τις αθλήτριες μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο μέλλον. Ήταν μια ακόμη ενθαρρυντική συμμετοχή του Χαρίλαου Τρικούπη για τη σεζόν 2022-2023, που κάθε χρόνο παλεύει και καταφέρνει να κρατάει τον Στίβο της πόλης μας ψηλά.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr