Χ.Τρικούπης | Ετοιμασίες για το 1ο Mesologgi Basketball Tournament

Στο φουλ οι ετοιμασίες από την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη για το 1ο Mesologgi Basketball Tournament.

Η συμμετοχή αποκλειστικά ομάδων από το πρωτάθλημα της Elite League, αποτελεί μια πρώτης τάξεις ευκαιρία για το φίλαθλο κοινό να δει για πρώτη φόρα την ομάδα του Ηλία Μούτσιου κόντρα σε ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Δόξα Λευκάδας, Νεανική Εστία Μεγαρίδας και Κοροϊβος Αμαλιάδας θα βρεθούν το διήμερο 16-17/9 στην πόλη του Μεσολογγίου όπου και θα διανυχτερεύσουν στα ξενοδοχεία της πόλης, με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη σύμφωνα με το ρεπορτάζ να παραθέτει γεύμα – καλωσόρισμα στις αποστολές το Σάββατο το βράδυ.

Υγ. Ελπίζουμε και οι αρμόδιοι να πράξουν τα δέοντα όπως έχουμε επισημάνει και έχουν να κάνουν με το κλειστό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου (λάμπες – προστατευτικά κάγκελα κλπ) ώστε η εικόνα που θα αποκομίσουν οι αποστολές και το φίλαθλο κοινό να είναι αυτό που αρμόζει σε τέτοιες διοργανώσεις.

Το πρόγραμμα του 1ου Mesologgi Basketball Tournament:

Σάββατο 16/9

16:30 | Δοξα Λευκάδας - Νεανική Εστία Μεγαρίδας

19:00 | ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης – Κόροϊβος Αμαλιάδας

Κυριακή 17/9

16:30 | Μικρός Τελικός

19:00 | Τελικός

Είσοδος Ελεύθερη

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr