Φιλική νίκη και επί του ΝΕΟΛ για τον Χαρίλαο Τρικούπη

Φιλική νίκη με σκορ 96-69 για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη επί του ΝΕΟΛ το μεσημέρι της Κυριακής 10/9 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Οι δυο προπονητές Ηλίας Μουτσιος (Χαρίλαος Τρικούπης) και Παναγιώτης Καυκής (ΝΕΟΛ) είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα από το την φιλική αναμέτρηση, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους.

Για την ομάδα του Μεσολογγίου δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Μολφέτας και Ερμειδης που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, καθώς και ο Ζαρκαδούλας που είναι με την Εθνική ομάδα 3Χ3 U23 στην Κρήτη.

Το φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Άγγελου Παπανικολάου.

Η προσοχή τώρα όλων στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου στρέφεται στο 1ο Mesologgi Basketball Tournament που διοργανώνει ο σύλλογος το προσεχές Σαββατοκύριακο 16-17/9, με την συμμετοχή της Δόξας Λευκάδας, του Κοροϊβου Αμαλιάδας και της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδας.

Θα ακολουθήσει και πλούσιο φωτορεπορταζ από την φιλική αναμέτρηση.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr