Μεγαρίδα - Χαρίλαος Τρικούπης: Για κάτι καλύτερο από πέρσι

Η Νεανική Εστία Μεγαρίδας φιλοξενεί τον Χαρίλαο Τρικούπη το Σάββατο στις 17:00 για την πρώτη αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube, όπως και όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Η ομάδα των Μεγάρων έκανε μια πολύ καλή πορεία στην πρώτη της σεζόν στην κατηγορία τερματίζοντας στην ένατη θέση και χάνοντας στην ισοβαθμία την πρόκριση στα playoffs. Ο Άκης Καλλινικίδης, στα 46 του πλέον, έχει την ίδια προσμονή που είχε και στο ξεκίνημα της καριέρας του.

«Νιώθω όπως κάθε φορά. Έχω μεγάλη ανυπομονησία. Κάναμε μία μεγάλη και σκληρή προετοιμασία και όπως κάθε φορά ανυπομονώ να μπούμε στο γήπεδο και να δείξουμε όλα αυτά που έχουμε δουλέψει και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε εκεί που πραγματικά μετράνε τα πράγματα», ανέφερε και πρόσθεσε: «Νιώθω ότι ξέρουμε την κατηγορία και θα διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Από αυτά που έχω δει θεωρώ ότι έχουμε περισσότερο ταλέντο φέτος. Έχουμε περισσότερες λύσεις, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Αυτό είναι κάτι που έχουμε εντοπίσει εμείς, αν δεν αποτυπωθεί στα παιχνίδια δεν νομίζω ότι έχει αξία. Επίσης, όπως λέω ότι έχουμε περισσότερες επιλογές φέτος, έχουν περισσότερες επιλογές όλες οι ομάδες της κατηγορίας, υπάρχουν πολλές ομάδες που θα διεκδικήσουν τις πρώτες θέσεις οπότε θα είναι για εμάς δύσκολα τα πράγματα». Όσο για την πρεμιέρα; «Την εικόνα που είχαμε από το Χαρίλαο Τρικούπη καλύτερα να την ξεχάσουμε, όπως και η δικιά μας ήταν διαφορετική στο φιλικό σε σχέση με όσα θα δείξουμε. Είναι άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα παιχνίδια, πόσο δε μάλλον όταν είναι πρεμιέρα πρωταθλήματος. Το πρέπει είναι πιο ισχυρό και ειδικά κόντρα σε μία ομάδα που δεν ξέρεις τι θα κυνηγήσεις».

Στον αντίποδα, η ομάδα του Μεσολογγίου κατέλαβε πέρσι την ενδέκατη θέση και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία μέσω των playout.

« Εμείς από τη πλευρά μας δουλέψαμε στη περίοδο της προετοιμασίας όσο καλύτερα μπορούσαμε με τα προβλήματα που είχαμε και θα πάμε στα Μέγαρα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρόνια σε όλες τις ομάδες με υγεία για όλους τους αθλητές», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Μούτσιος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr