Χαρίλαος Τρικούπης | Χωρίς τον κόσμο της.. αλλά με πίστη για τη νίκη κόντρα στον Πανερυθραϊκό

Ο Χαρίλαος Τρικούπης αντιμετωπίζει τον Πανερυθραϊκό το Σάββατο στις 17:00 για την δεύτερη αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Οι δύο ομάδες είχαν από μια νίκη την περασμένη σεζόν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπως και όλες της αγωνιστικής για την κατηγορία, θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι έχασαν στην πρεμιέρα στα Μέγαρα (74-65) και θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη.

«Αφήνουμε πίσω την ήττα της πρεμιέρας, κρατάμε μόνο τα θετικά της εμφάνισης μας το προηγούμενο Σάββατο και ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε την ομάδα της Ερυθραίας. Είναι μια ομάδα που άλλαξε ριζικά το ρόστερ της το καλοκαίρι αλλά η φιλοσοφία τους παραμένει ίδια. Εμείς από τη πλευρά μας παίζουμε στο σπίτι μας και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό μας πέρα από τη νίκη», τόνισε ο 31χρονος φόργουορντ της ομάδας του Μεσολογγίου, Γιάννης Μολφέτας.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από επικράτηση απέναντι στον Μίλωνα (83-80) στην έδρα τους.

«Πρέπει να διατηρήσουμε την ίδια ένταση, που είχαμε και στην πρεμιέρα με τον Μίλωνα. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, στο Μεσολόγγι απέναντι στον Χαρίλαο Τρικούπη, και οφείλουμε να μείνουμε ενωμένοι. Θα είναι μια σκληρή δοκιμασία, αλλά αν συνεχίσουμε να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να δίνουμε τα πάντα στο παρκέ, τότε θα καταφέρουμε να φύγουμε νικητές», ανέφερε ο Νεμάνια Μανοΐλοβιτς. «Είμαστε ένα σχεδόν εντελώς καινούργιο γκρουπ, αλλά έχουμε καταφέρει να έχουμε μια μείξη νέων παικτών με ορισμένους, που έχουν την εμπειρία στα παρκέ της Elite League. Μέχρι τώρα έχουμε καταφέρει να βρούμε καλή χημεία στο παρκέ, με βάση το ότι πρόκειται για ένα πλήρως ανανεωμένο ρόστερ, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση, για να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι σε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο 30χρονος Σέρβος γκαρντ.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr