Κόντρα στον Ερμή Σχηματαρίου για την 3η αγωνιστική ο Χαρίλαος Τρικούπης

Ο Ερμής Σχηματαρίου υποδέχεται τον Χαρίλαο Τρικούπη την Τετάρτη στις 16:30 για την τρίτη αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Στιγμιότυπα της αναμέτρησης θα μεταδοθούν από το Action 24, ενώ ολόκληρο το παιχνίδι θα προβληθεί ζωντανά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα. «Νομίζω ότι δεν χωράνε πολλά λόγια για τον αγώνα της Τετάρτης με το Χαριλάο Τρικούπη. Μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει στο μυαλό μας και αυτό είναι η νίκη θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε», ανέφερε ο 30χρονος γκαρντ του Ερμή, Λευτέρης Μητσιμπόνας.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να χτίσουν σερί μετά την επικράτηση επί του Πανερυθραϊκού το Σάββατο (64-62). «Καταφέραμε να πάρουμε τη πρώτη μας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα παρόλο που δεν παίξαμε πολύ καλά. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι που είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με πολύ καλούς παίχτες και έναν έμπειρο προπονητή που στοχεύουν ψηλά παρά το άσχημο ξεκίνημα τους. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλή άμυνα, να περιορίσουμε τα επιθετικά ατού των αντιπάλων και να πάρουμε τη νίκη», σημείωσε ο 20χρονος σέντερ Τζουλιάνο Τόλα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr