Μίλων - Χαρίλαος Τρικούπης: Για το σερί και οι δυο

Ο Μίλων υποδέχεται τον Χαρίλαο Τρικούπη την Κυριακή στις 17:00, στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 4η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Ολόκληρο το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube, όπως όλα τα παιχνίδια της κατηγορίας.

Οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν να διευρύνουν το σερί των νικών τους σε τρεις. «Μετά απο την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας επιστρέφουμε στην έδρα μας. Στόχος μας είναι να μπούμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει επίσης δυο νίκες και προέρχεται από μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας και έρχεται με καλή ψυχολογία. Από την πλευρά μας, έχουμε πλέον δύο συνεχόμενες νίκες και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε συνέχεια και ρυθμό στην πορεία μας που είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός μαραθώνιος. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, που πιστεύω θα δώσει δυναμικό παρών θα παλέψουμε με το 100% των δυνάμεων μας για να τους χαρίσουμε ακόμη μια νίκη», είπε ο 31χρονος γκαρντ του Μίλωνα, Σπύρος Μοτσενίγος.

Η ομάδα του Μεσολογγίου μετά από δύο σημαντικές νίκες στο… νήμα θέλει να φτάσει στο τρίτο σερί ροζ φύλλο αγώνα. «Πανηγυρίσαμε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη με μια μεγάλη ανατροπή στο σκορ απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για πανηγυρισμούς και για ξεκούραση καθώς ακολουθεί νέο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε ένα από τα φαβορί για άνοδο φέτος την ομάδα του Μίλωνα. Εμείς θα πάμε εκεί με την ίδια νοοτροπία και θέληση να παίξουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε μια ακόμη νίκη», τόνισε ο 21χρονος φόργουορντ του Χαρίλαου Τρικούπη, Δημήτρης Νάνος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr