Κοίταξε στα «μάτια» τον Μίλωνα αλλά δεν τα κατάφερε ο Χ.Τρικούπης

 Μίλων - Χαρίλαος Τρικούπης 83-68

Ο Χαρίλαος Τρικούπης ήταν ευθέως ανταγωνιστικός σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά ο Μίλωνας ήταν εκρηκτικός στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα του και να φτάσει σε ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα.

Ουσιαστικά, η αρμάδα του Καραγιάννη πέτυχε το τρίτο της συναπτό θετικό αποτέλεσμα και ανέβηκε στο 3-1, την ώρα που οι Μεσολογγίτες γνώρισαν την πρώτη τους ήττα μετά από δύο σερί ροζ φύλλα και έπεσαν στο 2-2. Από την πλευρά των νικητών ξεχώρισε ο Burtt με 30 πόντους, ενώ στην αντίπερα όχθη πάλεψε ο Μολφέτας και ο Samardzic με 20 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά μοιρασμένο στο ξεκίνημά του, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με “βραχεία κεφαλή” (9-11). Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και αποσπάστηκαν με έξι πόντους (19-13), ωστόσο οι Αιτωλοακαρνάνες ισορρόπησαν και έκλεισαν το δεκάλεπτο στο -1 (24-23). Με τον Burtt να βρίσκει σιγά – σιγά ρυθμό, οι γηπεδούχοι άρχισαν να χτίζουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα (36-25), όμως το σύνολο του Μούτσιου έβγαλε σφυγμό και έκλεισε την ψαλίδα στους έξι (36-30). Οι “κυανέρυθροι” δεν περιορίστηκαν εκεί και όντας αποτελεσματικοί στο μπροστά μέρος του παρκέ, οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με το σκορ ισόπαλο (44-44).

Οι δύο ομάδες “‘εσφιξαν” κατά πολύ την άμυνά τους, μία συνθήκη η οποία επωφέλησε τον Χ. Τρικούπη, που επανήλθε στην πρωτοπορία  του σκορ (47-49). To σκληρό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίστηκε, με τους Νεοσμυρνιώτες να πηγαίνουν στην τελική ευθεία του αγώνα στο +5 (61-56). Ένα τεράστιο τρίποντο του Μολφέτα στην λήξη της επίθεσης ήταν αρκετό για να κάνει το παιχνίδι ξανά ντέρμπι (62-61), με τους “πράσινους” πάντως να καταφέρνουν να ξεκολλήσουν λίγο στο μπροστά μέρος του παρκέ και να ξεφεύγουν με οκτώ (75-67) σε ένα κρίσιμο σημείο του ματς.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι φιλοξενούμενοι παραδόθηκαν πλήρως στις ορέξεις των γηπεδούχων και με αυτόν τον τρόπο γνώρισαν μοιραία την ήττα.

Διαιτητές: Κατραχούρας, Σκανδαλάκης, Αγγελής (Δημόπουλος)

Δεκάλεπτα: 24-23, 44-44, 61-56, 83-68

Μίλων (Καραγιάννης): Πετρίδης 4, Μελισσαράτος 8, Παυλόπουλος, Παγώνης, Μοτσενίγος 7 (1), Μπαρτ 30 (3), Δομπρογιάννης 4, Χριστόπουλος, Μαλούκος 2, Ζούμπος 2, Δημάκος 12 (2), Κανονίδης 14 (2).

Χαρίλαος Τρικούπης (Μούτσιος): Γκλάσπερ 13 (1), Τσουμάνης 2, Παγούρας, Τσουργιάννης 10, Τόλα, Μολφέτας 20 (4), Στράτος, Σάμαρτζιτς 13 (1), Σταματογιάννης 6, Νάνος, Ζαρκαδούλας 4 (1).

Επιμέλεια | Σταύρος Κιούσης

Πηγή | basketblog.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr