Επιστροφή στις νίκες θέλουν Αίας Εύοσμου και Χαρίλαος Τρικούπης

 

Ο Αίας Ευόσμου υποδέχεται τον Χαρίλαο Τρικούπη το Σάββατο στις 17:00 για την 6η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Η αναμέτρηση, όπως και όλες του πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να βάλουν ένα τέλος στο σερί τριών ηττών που μετρούν στο πρωτάθλημα. «Το ματς του Σαββάτου είναι για εμάς ένας τελικός, τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία. Προερχόμαστε από μια εκτός έδρας ήττα που συνοδεύτηκε από θετική εικόνα, αλλά απέναντι στον Τρικούπη πρέπει να παρουσιαστούμε αποφασισμένοι για να κερδίσουμε το ματς και ακολουθώντας πιστά το πλάνο του προπονητή να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη», ανέφερε ο 28χρονος φόργουορντ του Αίαντα, Γιώργος Γαρέζος.

Αντίστοιχα και η ομάδα του Μεσολογγίου στοχεύει στην επιστροφή στα ροζ φύλλα μετά από δύο διαδοχικές ήττες. «Το προηγούμενο Σάββατο κάναμε μια πολύ άσχημη εμφάνιση απέναντι στο Κόροιβο και είναι κάτι που μας έχει πεισμώσει. Δουλέψαμε πολύ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να βελτιώσουμε αυτά που κάναμε λάθος και να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα απέναντι στον Εύοσμο. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με αρκετά γεμάτο ρόστερ που έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια της μέχρι στιγμής. Εμείς θέλουμε να κλείσουμε το σερί των 4 εκτός έδρας παιχνιδιών όπως το ξεκινήσαμε με νίκη δηλαδή», τόνισε ο 22χρονος γκαρντ του Χαρίλαου Τρικούπη, Βασίλης Ζαρκαδούλας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr