Δήμος Μεσολογγίου | Παρέδωσε απινιδωτή στον ΓΣ Χαρίλαο Τρικούπη

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με ιδιαίτερη χαρά η πρόεδρος του Συλλόγου μας κυρία Βασιλική Μπελέκου παρέλαβε από τον αντιδήμαρχο κοινωνικής μέριμνας της Ι.Π Μεσολογγίου κύριο Δημήτρη Μπαλαμπάνη μια συσκευή αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Δημοτική αρχή για αυτή την ευγενική της πράξη και να τονίσουμε ότι θα φροντίσουμε ο απινιδωτής να είναι προσβάσιμος σε όλους όσους χρησιμοποιούν το κλειστό Δακ Μεσολογγίου για να αθληθούν.

Το σχόλιο της Προέδρου του Συλλόγου κ.α Βασιλικής Μπελέκου

"Με τον ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης όλα αυτά τα χρόνια έχω ζήσει πάρα πολλές ευχάριστες στιγμές η σημερινή αποτελεί μεγάλο σταθμό. Εδώ και 2 χρονια είχα βάλει ως στόχο την απόκτηση ενός απινιδωτή. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον αντιδήμαρχο κο Δημήτρη Μπαλαμπανη για την δωρεά. Στον σύλλογο μας είμαστε όλοι πιστοποιημένοι και θα φροντίσουμε - αχρείαστος να είναι - να είναι προσβάσιμος σε όλους όσους χρησιμοποιούν το Κλειστό ΔΑΚ".

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr