Σάμαρτζιτς: «Όσο νωρίς και αν είναι μπαίνει το πρέπει της νίκης»

Ο Χαρίλαος Τρικούπης υποδέχεται την Ελευθερούπολη το Σάββατο στις 16:30 για την 9η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση θα μεταδοθούν τηλεοπτικό από το Action 24, ενώ ολόκληρο το παιχνίδι θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά από δύο σερί ήττες. «Ερχόμαστε από δυο συνεχόμενες ήττες και έχουμε μείνει πίσω στο βαθμολογικό πίνακα. Επιστρέφουμε στην έδρα μας και αντιμετωπίζουμε την Ελευθερούπολη μια ομάδα που έχει μια νίκη παραπάνω από εμάς. Όπως καταλαβαίνετε σε αυτό το παιχνίδι όσο νωρίς και αν είναι μπαίνει το  πρέπει της νίκης. Δεν θέλουνε να χάσουμε άλλο εντός έδρας παιχνίδι. Σίγουρα τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε πολλές ατυχίες έχοντας χάσει 3 βασικούς μας παίχτες αλλά όσοι έχουμε απομείνει θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη. Καλούμε τους φιλάθλους μας να έρθουν το Σάββατο και να μας στηρίξουν όπως κάνουν πάντα», ανέφερε ο 24χρονος γκαρντ του Χαρίλαου Τρικούπη, Βούκαν Σάμαρτζιτς.

Οι φιλοξενούμενοι θα αναζητήσουν τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πέμπτο παιχνίδι μακριά από την πόλη τους. «Η νίκη με τον Μίλωνα ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Μας έδωσε καλή ψυχολογία για τη συνέχεια αφού παίζαμε με τον πρωτοπόρο. Συνεχίζουμε. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Τώρα στην έδρα του Χαρίλαου Τρικούπη, πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ», τόνισε ο Παναγιώτης Λογοθέτης, «Είναι ματς που το θέλουν σε μεγάλο βαθμό και οι γηπεδούχοι. Θεωρώ ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω τις κακές εμφανίσεις μας, εκτός έδρας. Να προσπαθήσουμε σε μεγάλο βαθμό για το θετικό αποτέλεσμα. Περαστικά στον Ανδρέα Τσουμάνη που ήταν πέρσι στην Ελευθερούπολη και του ευχόμαστε όλοι μας να επιστρέψει πολύ γρήγορα στα γήπεδα», πρόσθεσε ο 22χρονος σέντερ.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr