Κλάδης | «Το συγκεκριμένο παιχνίδι κόντρα στον Αμύντα αποκτά χαρακτήρα τελικού»

Ο Χαρίλαος Τρικούπης αντιμετωπίζει τον Αμύντα το Σάββατο στις 17:00 για την 11η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube, όπως και όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τέσσερις σερί ήττες και θέλουν να αντιδράσουν.

«Δυστυχώς τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για εμάς και πρέπει να βρούμε νίκες. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ίδιους στόχους με εμάς που φαίνεται να βρίσκεται σε καλό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα. Για εμάς πλέον το συγκεκριμένο παιχνίδι κόντρα στον Αμύντα αποκτά χαρακτήρα τελικού και έτσι θα το αντιμετωπίσουμε όλοι. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά και είμαι βέβαιος ότι και με τη βοήθεια του κόσμου μας το Σάββατο θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε», ανέφερε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Νίκος Κλάδης.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να «χτίσουν» πάνω στη σημαντική νίκη της Τετάρτης απέναντι στον Μίλωνα.

«Ανυπομονώ για τον αγώνα μας το Σάββατο. Προσπαθούμε να χτίσουμε κάποια δυναμική σε αυτά τα επόμενα παιχνίδια, που έρχονται, μετά την τεράστια νίκη μας την περασμένη Τετάρτη. Γινόμαστε όλο και καλύτεροι ως ομάδα και νιώθουμε ότι σε αυτό το πρωτάθλημα ο καθένας μπορεί να κερδίσει κάθε βράδυ, οπότε ξέρουμε ότι πρέπει να δώσουμε ενέργεια και τον καλύτερο εαυτό μας το Σάββατο για να πάρουμε αυτήν την πολύ σημαντική νίκη», τόνισε ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ, Σίντνεϊ Γουίλσον.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr