Κακοδαίμονα δίχως τέλος για τον Χαρίλαο Τρικούπη..

Αποδεκατισμένος ο Χαρίλαος Τρικούπης στη Νέα Σμύρνη για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Κακοδαιμονία δίχως τέλος για τον Χαρίλαο Τρικούπη, που κάθε εβδομάδα βλέπει να έχει στο απουσιολόγιο και νέες σημαντικές αλλά και ποσοτικές απόλυες.

Έχουμε και λεμέ, η αρχή έγινε με τον Παναγιώτη Ερμείδη που το χειρουργείο που έκανε το καλοκαίρι δεν είχε την έκβαση που όλοι περίμεναν με αποτέλεσμα ο παίκτης να μην μπορέσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Η συνεχεία ήρθε με τον Ανδρέα Τσουμάνη και τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Έσπερο Λαμίας που τον αφήνει εκτός όλη την χρονιά. Σειρά παίρνει ο καπτεν της ομάδας Γιάννης Μολφέτας ο οποίος χθες υποβλήθηκε και σε χειρουργείο με την επιστροφή του να μην μπορεί να εκτιμηθεί για την ώρα. Δεν έφταναν τα παραπάνω για τον Ηλία Μούτσιο ήρθε και το παιχνίδι με τον Αμύντα με τους Βασίλη Ζαρκαδούλα (κάταγμα στη μύτη) και Δημήτρη Νάνο (μικρή θλάση στο τετρακέφαλο) να μένουν εκτός τουλάχιστον για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ στη διάθεση του τεχνικού τιμ δεν θα είναι και οι Χρηστός Τσαπατώρης και Κωνσταντίνος Στράτος που παραμένουν κλινήρης.

Όσο και αυτά να ακούγεται κάπως οι άνθρωποι του συλλόγου όλα αυτά τα χρονιά έχουν μάθει να παλεύουν και να βγαίνουν νικητές παρ όλες τις αντιξοότητες που έχουν να διαχειριστούν κάθε χρονιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση δυο Ελλήνων παικτών (τόσους έχει δικαίωμα σύμφωνα με τον κανονισμό των χειμερινών μεταγραφών η οποία ξεκινάει από 15/12 ως 15/1) που θα έρθουν και θα μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!!!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr