Με φόρα στο νέο έτος Πανερυθραϊκός και Χαρίλαος Τρικούπης

Ο Πανερυθραϊκός φιλοξενεί τον Χαρίλαο Τρικούπη το Σάββατο στις 16:30 για την 17η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Στιγμιότυπα του αγώνα ανάμεσα στις δύο ισόβαθμες ομάδες (6-10) θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το Action 24, ενώ ολόκληρο το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη σπουδαία νίκη στην έδρα του Μίλωνα και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο.

«Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση και διάθεση, μετά την νίκη που πετύχαμε στην Νέα Σμύρνη. Δείξαμε απέναντι στον Μίλωνα, μια από τις καλύτερες ομάδες της Elite League, ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Ο Πανερυθραϊκός του 2024 είναι μια νέα ομάδα, επί της ουσίας, μετά τις αλλαγές που επήλθαν στο ρόστερ και νομίζω, ότι αν δείξουμε την ίδια ανταγωνιστικότητα στο παρκέ, μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Στο δεύτερο γύρο δεν χωρούν λάθη, και ειδικά εντός έδρας, όπως είναι το παιχνίδι με τον Χαρίλαο Τρικούπη. Πρέπει, παιχνίδι με το παιχνίδι, να διεκδικούμε κάθε νίκη», τόνισε ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ του Πανερυθραϊκού, Περικλής Μπαζίνας.

Οι φιλοξενούμενοι μετά τη σπουδαία νίκη τους επί της Μεγαρίδας στην παράταση στοχεύουν στο τρίτο τους διπλό στο πρωτάθλημα.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει το ίδιο ρεκόρ με εμάς. Ο Πανερυθραϊκός άλλαξε αρκετά πράγματα στο ρόστερ του κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και μπορούμε να πούμε ότι είναι μια καινούργια ομάδα. Εμείς από τη πλευρά μας δυστυχώς συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε ενωμένοι και να πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη που θα μας δώσει άλλη ώθηση για τη συνέχεια», σημείωσε ο 21χρονος φόργουορντ της ομάδας, Δημήτρης Νάνος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr