Ηλίας Μούτσιος: «Έβριζαν τη μανά και τον πατέρα μου, εύχονταν καρκίνο και να πεθάνουν αυτοί και τα αδέλφια μου» (pic)

 

Οι δηλώσεις του κόουτς του Χαρίλαου Τρικούπη Ηλία Μούτσιου για τα όσα συνέβησαν στην τέταρτη περίοδο στον αγώνα με τον Πανερυθραϊκό με αποτέλεσμα να φέρουν και την αποβολή του Μεσολογγίτη τεχνικού από το παιχνίδι.

«Θα μου επιτρέψετε να εστιάσω σε δύο πράγματα, που δεν αφορούν το μπάσκετ. Θέλω να δώσω, αρχικά, συγχαρητήρια στους παίκτες μου, καθώς εδώ και ένα μήνα προπονούμαστε μόνιμα με 6-7 άτομα και έχουμε διαρκώς, όπως βλέπετε, τραυματίες στον πάγκο. Αυτό, που θα κάνω και είναι η πρώτη φορά, είναι να ζητήσω συγγνώμη από τον οργανισμό του Χαρίλαου Τρικούπη για όσα… όμορφα συνέβησαν στο επεισόδιο, που έφερε την αποβολή μου, όπως και του Νίκου Αγγελόπουλου.

Είναι η πρώτη φορά, που ακούω σε γήπεδο να βρίζουν τη μάνα και τον πατέρα μου, να τους εύχονται καρκίνο και να φωνάζουν να πεθάνουν αυτοί και τα αδέλφια μου. Δεν έχω ζήσει ξανά σε γήπεδο τέτοιο πράγμα. Θα ζητήσω συγγνώμη μόνο από την ομάδα μου για την αντίδρασή μου, όπως και από τους παίκτες μου, που ενώ για 40 λεπτά ήταν άξιοι μαχητές, τους άφησα χωρίς προπονητή. Ευχαριστώ τους διαιτητές και τους αστυνομικούς, που με προστάτευσαν.

Ελπίζω να μην είναι αυτός ο Πανερυθραϊκός. Ήθελα να πω όλα αυτά, γιατί εκτός από το επαγγελματικό κομμάτι, εκπροσωπώ ένα σύλλογο, στον οποίο ζητώ συγγνώμη, γιατί δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά».

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr