Αρ Τζέι Γκλάσπερ: Καλούμε τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το ΔΑΚ Μεσολογγίου

Η 18η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 15:00 με τον Χαρίλαο Τρικούπη να υποδέχεται τον Ερμή Σχηματαρίου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τον Πανερυθραϊκό θα ψάξουν την έβδομη νίκη τους στο πρωτάθλημα. «Ξεκινάει μια σειρά τεσσάρων παιχνιδιών στην έδρα μας που θα κρίνουν ουσιαστικά τη πορεία μας στο φετινό πρωτάθλημα. Τη Κυριακή υποδεχόμαστε τον Ερμή Σχηματαρίου μια πολύ δυνατή ομάδα που βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Θα πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να περιορίσουμε τα επιθετικά τους ατού ώστε να πάρουμε τη νίκη που τη χρειαζόμαστε όσο τίποτα. Καλούμε τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το Δακ Μεσολογγίου και να μας βοηθήσουν και αυτοί με το τρόπο τους να φτάσουμε στη νίκη», ανέφερε ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ, Αρ Τζέι Γκλάσπερ.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να επενδύσουν πάνω στη νίκη επί του Μίλωνα και να βάλουν τέλος στο σερί τεσσάρων ηττών εκτός έδρας. «Ερχόμενοι από μια σημαντική νίκη μέσα στο γήπεδο μας θελουμε να συνεχίσουμε με αυτό το θετικό πρόσημο και στην ερχόμενη αγωνιστική. Έχουμε δουλέψει σκληρά μέσα στην εβδομάδα και αν μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας θα διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως το Μεσολόγγι, βελτιώνοντας περαιτέρω την θέση μας στη βαθμολογία», τόνισε ο 20χρονος σέντερ, Θωμάς Ζορμπάς.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr