Το ''ταξίδι'' της Βασιλικής Μπελέκου με τον Χαρίλαο Τρικούπη (ηχητικό)

Μια διαφορετική συνέντευξη – κουβέντα της προέδρου του ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης Βασιλικής Μπελέκου, στο τρίτο επεισόδιο του podcast ''Οι Φίλοι της Λιμνοθάλασσας" με τον Κωνσταντίνο Χριστογιάννη.

Το τρίτο μας επεισόδιο είναι πλέον στον αέρα!

Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος ομάδας μπάσκετ στην Α1: το ταξίδι της Βασιλικής Μπελέκου.

Στο τρίτο επεισόδιο του podcast “Οι Φίλοι της Λιμνοθάλασσας" ο Κωνσταντίνος Χριστογιάννης υποδέχεται την πρόεδρο του ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης, Βασιλική Μπελέκου.

Για πρώτη φορά η πρόεδρος μιλά για το θαύμα της πορείας της ομάδας μπάσκετ του Χαρίλαου Τρικούπη, που κάνοντας επανεκκίνηση από μια μικρή παρέα φίλων από το Μεσολόγγι, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια και υπό την προεδρία της Βασιλικής να παίζει στην Α1 κατηγορία. Επίσης μαθαίνουμε για την εμπειρία της ως γυναίκας προέδρου σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, για τον σπουδαίο ρόλο του φίλαθλου κόσμου στην επιτυχία της ομάδας, αλλά και τους μελλοντικούς στόχους του Συλλόγου.

Επιμέλεια: Κατερίνα Στρατηγάκη, Κωνσταντίνος Χριστογιάννης

Μίξη ήχου: Μαρία Τσιμέκα, Κωνσταντίνος Χριστογιάννης

Μουσική σήματος: Dim Day

Spotify: https://open.spotify.com/episode/1UfwF75s9jXxAGwFIvov8a...

Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/.../%CE%BF%CE.../id1722540734...

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr