Ζαρκαδούλας: «Πάμε στη Θεσσαλονίκη να διεκδικήσουμε τη νίκη»

Δύο ομάδες που προέρχονται από σερί νικών, ο Ηρακλής και ο Χαρίλαος Τρικούπης, μονομαχούν το Σάββατο στις 17:00 για την 22η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Η αναμέτρηση, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες έχουν αναρριχηθεί στην όγδοη θέση και θέλουν να αξιοποιήσουν τη δύναμη της έδρας τους, όπου μετρούν οκτώ νίκες σε δέκα αγώνες.

«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη μας με τον Μίλωνα, εκτός έδρας κιόλας, αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί τώρα με τον Χαρίλαο Τρικούπη. Είναι μια ομάδα που κυνηγάει νίκες, που παλεύει σκληρά σε όλους τους αγώνες, ότι έχει καλούς ξένους και καλή ψυχολογία, αφού κέρδισε κι αυτή το προηγούμενο Σάββατο. Κινδυνεύουμε να χάσουμε όσα κατακτήσαμε στους προηγούμενους αγώνες αν είμαστε χαλαροί και πιστέψουμε ότι κερδίσαμε ήδη», δήλωσε ο Στεν Σοκ. «Για εμάς είναι μεγάλο “μείον” ότι θα λείπει ο κόσμος μας απ’ τις κερκίδες, όμως γνωρίζοντας την αγάπη τους για την ομάδα, πιστεύω ότι και πάλι θα είναι μαζί μας, έστω και… έξω απ’ το γήπεδο. Μας δίνει μεγάλη ώθηση αυτή η στήριξη κι ελπίζω να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε. Άλλωστε το πρωτάθλημα μπαίνει σε κρίσιμη καμπή και η υποστήριξη τους είναι πολύ σημαντική, κάτι που δεν έχουν οι άλλες ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε να χαμογελάσουν και αυτό το Σάββατο», πρόσθεσε ο 35χρονος γκαρντ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν δύο σερί νίκες αλλά ακόμη δεν αισθάνονται ασφαλείς και θα αναζητήσουν την τρίτη τους νίκη μακριά από το Μεσολόγγι.

«Κάναμε 2 συνεχόμενες νίκες που μας κράτησαν ζωντανούς στη διεκδίκηση του στόχου της παραμονής στη κατηγορία. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή που ίσως να είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος μετά την αλλαγή προπονητή. Έχουμε πει ότι θα αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια ως το φινάλε του πρωταθλήματος σαν τελικούς και θα πάμε στη Θεσσαλονίκη να διεκδικήσουμε τη νίκη», σημείωσε ο 22χρονος γκαρντ του Χαρίλαου Τρικούπη, Βασίλης Ζαρκαδούλας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr