Στράτος: «Πάμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο»

 

Η Ελευθερούπολη αντιμετωπίζει τον Χαρίλαο Τρικούπη το Σάββατο στις 17:00 για την 24η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι μετά τη χαμένη ευκαιρία στην έδρα του Μίλωνα να επιστρέψουν στην κορυφή αναζητούν τη δέκατη νίκη τους στο «σπίτι» τους.

«Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες απέναντι στον Χαρίλαο Τρικούπη. Δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί ο αντίπαλος. Όλα τα παιχνίδια άλλωστε τα βλέπουμε με την ίδια σοβαρότητα. Προερχόμαστε από μια ήττα μετά από δύο παρατάσεις στην έδρα του Μίλωνα, σίγουρα υπάρχει και η κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια στην Αθήνα, αλλά στην έδρα μας , με τη βοήθεια του κόσμου όλα μπορούμε να τα ξεπεράσουμε. Με προσοχή και σεβασμό στον αντίπαλο, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», υπογράμμισε ο 27χρονος γκαρντ, Τάιρ Γκάθραϊτ.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και θα διεκδικήσουν το τρίτο τους δικό στο πρωτάθλημα.

«Για ακόμη μια φορά φέτος χάνουμε έναν παίχτη λόγω τραυματισμού. Θέλουμε όλοι να ευχηθούμε περαστικά στο συμπαίχτη μας Νίκο Αγγελόπουλο και να είναι γρήγορα ξανά στους αγωνιστικούς χώρους. Έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα με 3 σημαντικά παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά όσο αφορά τη τελική μας κατάταξη στο βαθμολογικό πίνακα. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα που δίκαια βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Εμείς θα πάμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι», σημείωσε ο 19χρονος φόργουορντ, Κωνσταντίνος Στράτος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr