Τσουργιάννης: «Με τη δύναμη της έδρας μας, τη νίκη που τόσο πολύ χρειαζόμαστε»

Ένα κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη για τη σωτηρία δίνουν Χαρίλαος Τρικούπης και Ψυχικό την Τετάρτη στις 17:00 για την 25η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Το παιχνίδι θα προβληθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι μετά την οριακή τους ήττα στην Ελευθερούπολη θα διεκδικήσουν την όγδοη νίκη τους στο Μεσολόγγι.

«Τη Τετάρτη αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Ψυχικού μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς. Αυτό αυτόματα κάνει το παιχνίδι πολύ σημαντικό μιας και απομένουν μόλις 6 αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος πλέον. Με τη δύναμη της έδρας μας θα διεκδικήσουμε τη νίκη που τόσο πολύ χρειαζόμαστε και θα μας απομακρύνει από τη ζώνη του απευθείας υποβιβασμού. Καλούμε το κόσμο μας να γεμίσει το γήπεδο για ακόμη μια φορά και να μας δώσει την ώθηση», επισήμανε ο 24χρονος φόργουορντ του Χαρίλαου Τρικούπη, Άρης Τσουργιάννης.

Οι φιλοξενούμενοι μετά τη σημαντική νίκη, παρά τα προβλήματα, απέναντι στον Μίλωνα θα αναζητήσουν το τρίτο τους διπλό στο πρωτάθλημα.

«Στο Μεσολόγγι θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στο να πετύχουμε το στόχο μας. Θα παλέψουμε τώρα δυο μέρες που έχουμε μπροστά μας να μαζέψουμε τα κομμάτια μας από την κατάθεση ψυχής που κάναμε με τον Μίλωνα και να δούμε ποιοι θα είναι ετοιμοπόλεμοι. Πλέον βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά και κάθε μέρα που περνάει ξεχωριστά. Πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη στον αγώνα του Σαββάτου και αν κάνουμε και το διπλό στην έδρα του Χαρίλαου, τότε θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία η νίκη επί του Μίλωνα. Από κει και πέρα με όλα αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα με τους τραυματισμούς και τις ιώσεις που μας ταλαιπωρούν, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να παλεύουμε σε κάθε ματς με όλη μας την ψυχή», τόνισε ο 38χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Ψυχικού, Νίκος Παπανικολάου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr