Μυλωνάς: «Nα βρούμε τα ψυχικά αποθέματα και να πάμε στον Αμύντα για τη νίκη»

Δύο ομάδες που παλεύουν για να παραμείνουν στην κατηγορία, ο Αμύντας και ο Χαρίλαος Τρικούπης, αναμετρώνται το Σάββατο στις 16:30 για την 26η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Στιγμιότυπα της αναμέτρησης θα μεταδοθούν από το Action 24, ενώ ολόκληρο το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Μίλωνα και να κάνουν βήμα για να αποφύγουν τις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν σε απευθείας υποβιβασμό.

«Κάθε αγώνας που απομένει είναι τελικός για εμάς. Πρέπει να ξεχάσουμε την εμφάνιση μας μέσα στον Μίλωνα και να συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Μεσολόγγι. Έχουμε 2 ημέρες για να προετοιμαστούμε καταλληλα απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομαδα, που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς», τόνισε ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Αμύντα, Νικηφόρος Μπολδόγλου.

Για τους φιλοξενούμενους τα περιθώρια είναι στενά μετά την εντός έδρας ήττα από το Ψυχικό.

«Κάναμε μια πολύ κακή εντός έδρας ήττα και πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει για εμάς. Πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα και να πάμε στον Αμύντα να πάρουμε τη νίκη», σημείωσε ο Βαγγέλης Μυλωνάς, άμεσος συνεργάτης του Ηλία Μούτσιου στην τεχνική ηγεσία του Χαρίλαου Τρικούπη.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr