Σάμαρτζιτς: «Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πέσουμε αμαχητί»

Η Δόξα Λευκάδας φιλοξενεί τον Χαρίλαο Τρικούπη το Σάββατο στις 16:00 για την 28η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Οι γηπεδούχοι, στην ένατη θέση (13-14), θέλουν τη νίκη για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση και-ει δυνατόν-να μπουν στην εξάδα αποφεύγοντας τα play in.  

«Το Σάββατο παίζουμε ένα παιχνίδι ίσως από τα πιο σημαντικά της χρονιάς, αν όχι το πιο σημαντικό. Ωστόσο και για το Μεσολόγγι είναι ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο και εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας, να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη. Η παρουσία των φιλάθλων μας θα μας δώσει μεγαλύτερο κίνητρο και τους θέλουμε όλους μαζί μας», ανέφερε ο 21χρονος φόργουορντ της Δόξας Λευκάδας, Γιάννης Μερμίγκης.

Οι φιλοξενούμενοι, που συγκατοικούν στο 9-18 με τρεις ομάδες, έχουν άμεση ανάγκη το ροζ φύλλο αγώνα καθώς αυτή τη στιγμή είναι σε θέση απευθείας υποβιβασμού.

«Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση τη προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στο Πανιώνιο αλλά δυστυχώς χάσαμε από κάποιες λεπτομέρειες. Ψάχνουμε 1-2 νίκες στα τελευταία 3 παιχνίδια που θα μας βάλουν στα play out. Δουλεύουμε σκληρά καθημερινά στη τακτική μας και θα πάμε στη Λευκάδα να δώσουμε τη μάχη μας. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πέσουμε αμαχητί», δήλωσε ο 24χρονος γκαρντ του Χαρίλαου Τρικούπη, Βούκαν Σάμαρτζιτς.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr