Κάλεσμα για το παιχνίδι με τον ΑΟ Μυκόνου από τον Χαρίλαο Τρικούπη

Αγαπητοί φίλαθλοι φτάσαμε αισίως στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της regular season. Αύριο στις 16:00 υποδεχόμαστε την ομάδα της Μυκόνου σε ένα παιχνίδι όπου διακυβεύονται πολλά. Η ομάδα μας μάχεται για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού και την είσοδο της στα play out ώστε να έχει μια δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσει τη παραμονή της στην Elite League.

Καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής να δώσει βροντερό παρών αύριο στο κλειστό Δακ Μεσολογγίου και να σπρώξει την ομάδα μας στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Υπενθυμίζουμε ότι η γενική είσοδος για αύριο έχει οριστεί στα 5€ ενώ τα παιδιά έως 18 ετών εισέρχονται δωρεάν.

Αύριο θα έχουμε τη χαρά και τη τιμή να έχουμε μαζί μας και το κύριο Βαγγέλη Κτενιάδη ιδιοκτήτη του μέγα χορηγού της ομάδα μας V2 Development τον οποίο μάλιστα θα τιμήσει για τη προσφορά του στο Σύλλογο πριν την έναρξη του παιχνιδιού η πρόεδρος κυρία Βασιλική Μπελέκου.

Όλοι μαζί λοιπόν και αύριο σε μια ακόμη μάχη και μη ξεχνάτε…ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr