ΓΣ Χ.Τρικούπης: Εν αναμονή της Γενικής Συνέλευσης και των εξελίξεων

Εν αναμονή της γενικής συνέλευσης βρίσκονται άπαντες τόσο στο σύλλογο αλλά και το φίλαθλο κοινό της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη, ώστε να μάθουν με τον πιο επίσημο τρόπο τι μέλλει γενέσθαι για την επομένη ήμερα τόσο της Ανδρικής ομάδας του Μπάσκετ αλλά βεβαίως και των υπόλοιπων τμημάτων που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρονιά ο σύλλογος και σε αλλά αθλήματα με την συμμετοχή εκατοντάδων μικρών αθλητών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aitosports.gr, τις τελευταίες ημέρες υπήρξε συνάντηση μεταξύ ανθρώπων που αγαπούν και έχουν προσφέρει πολλά στον αθλητισμό της πόλης τα τελευταία χρονιά, με το κλίμα να είναι θετικό σε πρώτη φάση, αλλά σίγουρα έχει δρόμο ακόμα για να πούμε η να γράψουμε οτιδήποτε.

Απ ότι καταφέραμε να αλιεύσουμε εκτός απροόπτου, την προσεχή Δευτέρα 3 Ιουνίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου (λογικά θα βγει και σχετική ανακοίνωση) όπου θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση για το μέλλον του συλλόγου.

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr