Τρίτη θέση και μπαράζ για τον Χαρίλαο Τρικούπη (vid)

 

Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης - Κεραυνός Αιγίου 90-62

Νίκη με 90-62 στο φινάλε του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας για τον Χαρίλαο Τρικούπη εντός έδρας επί του Κεραυνού Αιγίου, που εξασφαλίζει και μαθηματικά την 3η και προνομιούχο θέση στην ομάδα του Μεσολογγίου.

Πολύ καλό ξεκίνημα και από τις δυο ομάδες με το σκορ να πηγαίνει χέρι χέρι 3 λεπτά περίπου πριν την ολοκλήρωση του της πρώτης περιόδου, σε αυτό το σημείο με ένα ξέσπασμα οι γηπεδούχοι θα πάρουν μια σημαντική διαφορά που θα τους βρει να προηγούνται στην λήξει του πρώτου δεκαλέπτου με 26-16.

Οι γηπεδούχοι θα ξεκινήσουν στον ίδιο ρυθμό όπως τέλειωσαν στα πρώτα δέκα λεπτά του παιχνιδιού με τους φιλοξενούμενους όμως να αφυπνίζονται και με καλάθια τριών πόντων του Μοσχοβάκη και Λυμπέρη θα καταφέρουν να ψαλιδίσουν την διαφορά κάτω από τους δέκα πόντους με σκορ ημιχρόνου 42-35.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα ο Χαρίλαος Τρικούπης θα αναλάβει πλήρως τον ελέγχω του παιχνιδιού και με την ώθηση από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που για ακόμα ένα παιχνίδι κατέκλυσε τον κλειστό γυμναστήριο της πόλης θα φτάσει σε μια δίκαιη επικράτηση με 90-62.

Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Μουράτογλου στη μέση μετά από προσπάθεια για επίθεση και πτώση στο παρκέ 6:46 πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον παίκτη του Μεσολογγίου να αποχωρεί μετά το τέλος του παιχνιδιού υποβασταζόμενος.

Διαιτητές: Χρηστίδης. Η - Μηλαπίδης

Δεκάλεπτα: 26-16 16-19 26-15 22-12

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου: (Ζωντός) Ιωάννου 17(3), Βουρνάς 13, Ζαμπέτης 6, Δημητρόπουλος 2, Μπαλτάς 2, Μουράτογλου 1, Σταυρόπουλος 17(3), Παπαζήσης, Γεωργιάδης 21(2), Παπαγεωργίου 2, Ψάλτου 8, Καρέτσος 1.

Κεραυνός Αιγίου: (Λεονάρδος) Μοσχοβάκης 29(4), Θωμάς, Ταπεινός 2, Τριανταφυλλόπουλος, Βασιλειάδης, Γκούμας, Τσούλος 2, Λυμπέρης.Β 10, Σκόνδρας 10(1), Λυμπέρης.Δ 9(3).

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr