Δημ. Ρεπάσος: «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε το Μεσολογγίτικο μπάσκετ να καθιερωθεί πανελληνίως»

Όσα είπε ο Πρόεδρος του Χαρίλαου Τρικούπη στην ΑΙΧΜΗ

Την ιστορία την γράφουν οι παρέες, λέει ο λαός και κάπως έτσι πρέπει να είναι στην περίπτωση του Χαρ. Τρικούπη που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα παίξει του χρόνου στην Β΄ Εθνική κατηγορία του μπάσκετ.

Ζητήσαμε από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Δημ. Ρεπάσο να πει πως φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο και ποια είναι τα σχέδια για τη νέα, απαιτητική, χρονιά που έρχεται για το Σωματείο που δείχνει να στηρίζεται σε πολύ στέρεες βάσεις. Διαβάστε παρακάτω τι μας λέει.

Η ομάδα μας ανεβαίνει στην Β΄ Εθνική. Πως επιτεύχθηκε αυτό το όνειρο;

Πρόκειται πραγματικά για όνειρο αν αναλογιστεί κανείς ότι το ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς ήταν άσχημο. Συνταγές για την επιτυχία δεν υπάρχουν. Εμείς πιστεύαμε σε αυτή την ομάδα, την στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις και έτσι φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Απ’ ότι φάνηκε υπήρξε καθοριστικότατη η αλλαγή προπονητή μετά τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα. Η άνοδος φέρει τη σφραγίδα του κ. Ζωντού, θα συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του;

Αναγνωρίζουμε τη συμβολή του κ. Ζωντου σε αυτή την μεγάλη επιτυχία. Οι απόψεις μας και οι φιλοσοφίες μας ταυτίζονται και επιπλέον θεωρούμε οτι ο κ. Ζωντος έχει ακόμη πολλά να προσφέρει στο σύλλογό μας. Η η συνεργασία μας θα ανανεωθεί για δύο χρόνια.

Ποιες δυσκολίες αντιμετωπίσατε στο φετινό σας εγχείρημα; Πως κατάφερε η διοίκηση να ανταπεξέλθει σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες;

Κοιτάξτε, η μετάβαση από τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ σε μια επαγγελματική κατηγορία όπως η Γ’ Εθνική δεν είναι εύκολο πράγμα. Σαν διοίκηση είμασταν απολύτως προετοιμασμένοι γι’ αυτό το άλμα, όμως αντιξοότητες και δυσκολίες παρουσιάζονται όσο προετοιμασμένος κι αν είσαι. Ο προγραμματισμός των μετακινήσεων, η συνεχής παρακολούθηση από ιατρικής απόψεως των αθλητών, η εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών σε αθλητές και προπονητικό επιτελείο ώστε να μένουν συγκεντρωμένοι μόνο σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είναι ένας καθημερινός αγώνας ώστε να διασφαλίζεται η όσο το δυνατόν απρόσκοπτη και απερίσπαστη η λειτουργία της ομάδας. Είμαστε μια παρέα φίλων, στο ΔΣ έχουμε επιμερίσει τις αρμοδιότητες μας και έτσι γίνεται ευκολότερη η προσπέλαση των όποιων εμποδίων.

Για όσους είναι απέξω σχηματίζεται η εντύπωση πως διοικητικά ο «Χαρίλαος» έχει την εικόνα μιας καλά ρονταρισμένης μηχανής. Πως το καταφέρνετε αυτό;

Όπως ανέφερα στο ΔΣ είμαστε μια παρέα καλών φίλων. Νομίζω οτι αυτή η εικόνα βγαίνει και προς τα έξω. Ο καθένας απ’ τους 17 που απαρτίζουν το ΔΣ έχει τις δικές του αρμοδιότητες έτσι ώστε να επιμερίζεται όσο γίνεται το φορτίο των υποχρεώσεων (υπολογίστε ότι εκτός του αντρικού υπάρχουν 6 τμήματα μπάσκετ απ’ τα οποία τα 5 έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, υπάρχει β’ ομάδα η οποία απαρτίζεται από τους εφήβους του συλλόγου και φέτος κατάκτησε το πρωτάθλημα στη Γ΄ ΕΣΚΑΒΔΕ αλλά εκτός από το μπάσκετ και τα τμήματα στίβου και ενόργανης). Νομίζω ότι αυτό είναι το μυστικό της εύρυθμης λειτουργίας του συλλόγου μας.

Η επιτυχία του Χ. Τρικούπη έκανε τους Μεσολογγίτες υπερήφανους. Τι θέλετε να πείτε σε αυτό τον κόσμο που ήταν στο πλευρό της ομάδας όλη αυτή την χρονιά;

Όσες φορές και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της πόλης μας για τη φετινή του συγκλονιστική συμπαράσταση δε θα είναι αρκετό. Οι συμπολίτες μας δείχνουν έμπρακτα τη στήριξη τους στη προσπάθεια που κάνουμε και δεν άφησαν την ομάδα μόνη ούτε και στα εκτός έδρας φετινά παιχνίδια. Είναι υπέροχο το συναίσθημα που μας δίνουν με την παρουσία τους καθώς αντλούμε από αυτή τη δύναμη που απαιτείται ώστε να προχωρήσουμε ακόμη πιο ψηλά. Θέλω να τους ευχαριστήσω προσωπικά και να τους υποσχεθώ ότι θα κάνουμε τα πάντα να έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ποιοι οι στόχοι για την επόμενη χρονιά; Πως σχεδιάζετε να ανταποκριθείτε στις υψηλότερες απαιτήσεις που έχει η Β΄ Εθνική;

Καταρχάς θα πρέπει να πω ότι είναι πάγια τακτική του συλλόγου μας να εξετάζουμε ψύχραιμα τα δεδομένα και χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια να προχωρούμε στο πλάνο μας με προσήλωση και ταπεινότητα. Με τον ίδιο τρόπο θα κινηθούμε και τώρα. Αφού διέλθει η απαραίτητη για όλους μας περίοδος ηρεμίας θα εξετάσουμε τα νέα δεδομένα θα μιλήσουμε με τον κόουτς και θα χαράξουμε την πορεία μας για τη νέα χρονιά. Αυτό που θα πω είναι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε το μεσολογγίτικο μπάσκετ να καθιερωθεί στο πανελλήνιο μπασκετικό στερέωμα και να φτάσει όσο γίνεται ψηλότερα. Σας ευχαριστώ θερμά.    

Πηγή: www.aixmi-news.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr