Δελτίο τύπου για το 19ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανάπτυξης Canoe-Kayak Sprint


 

Με επιτυχία και φέτος ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης  Canoe-KayakSprint, που διεξήχθη στις 7-9 Αυγούστου, στην ιστορική και φιλόξενη λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας Μεσολογγίου. Συμμετείχαν 20 σωματεία, με 280 αθλητές από 8 έως 14 ετών, που τους συνόδευαν οι προπονητές τους, οι συνοδοί των σωματείων και πλήθος γονιών.

Το Σάββατο οι άσχημες καιρικές συνθήκες (ένταση ανέμου πάνω από 5 μποφόρ), ανάγκασε τους  διοργανωτές να αλλάξουν την κατεύθυνση του στίβου, ώστε να μπορέσουν οι μικροί αθλητές να ολοκληρώσουν τους προκριματικούς και τους ημιτελικούς το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Παρά τον πολύ δυνατό ανατολικό άνεμο , οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κανένας τους δεν σκέφτηκε να αποχωρήσει ! Την Κυριακή οι ιδανικές καιρικές συνθήκες, βοήθησαν ώστε όλες οι κούρσες να γίνουν στην ώρα τους και οι μικροί αθλητές να δείξουν ότι η χειμερινή τους προετοιμασία, δεν πήγε χαμένη!    

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ναυτικός όμιλος Χανίων την δεύτερη θέση κατέλαβε ο  Ναυτικός όμιλος Πόρου Τροιζηνίας και την τρίτη θέση ο  Γυμναστικός Αθλητικός όμιλος Σαλαμίνας. Ο Ν.Ο.Μεσολογγίου, αγωνίστηκε με 10 αθλητές και κατέλαβε την 13η  θέση.   

Αναλυτικά τα αποτελέσματα θα τα βρείτε εδώ :     

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης μαζί  με την Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε-Καγιάκ, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι σε θέση να διοργανώνει μεγάλα αθλητικά γεγονότα , που προβάλουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, τονώνουν την τοπική οικονομία και φέρνουν τη νεολαία της περιοχής πιο κοντά στο θαλάσσιο αθλητισμό.

 Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας, τους αθλητές μας, τους φίλους μας,  που εργάστηκαν  εθελοντικά κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως: καύσωνας, δυνατός αέρας, κεραυνοί  και ισχυρή  βροχόπτωση κατά την διάρκεια στησίματος του θαλάσσιου στίβου( μέσα σε 10 ημέρες αντιμετωπίσαμε όλους τους καιρούς!). Επίσης ευχαριστούμε , τον Τάκη Μπλίκα από το Ν.Ο.Αιτωλικού για τη παροχή ενός σκάφους υποστήριξης, την Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης  Μεσολογγίου που πάντα μας υποστηρίζει και τα μέλη των saltsinistasγια τη μακέτα της αφίσας όπως και για τον καθαρισμό του θαλάσσιου μετώπου.

Τελειώνοντας , ευχαριστούμε τους παρακάτω  χορηγούς μας,  ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι με τη θετική τους αντίδραση έγινε το Πρωτάθλημα : ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ που μας στηρίζει κάθε χρόνο, ξενοδοχείο «ΘΕΟΞΕΝΙΑ», ξενοδοχείο «LIBERTY», το   D & K Dental Clinic , τον Σπύρο Σακκέτο Εμπορική Εισαγωγική Αιτωλικό,  το συγκρότημα “SOCRATISORGANICVILLAS” , την ACS courier Μεσολογγίου, το κατάστημα «Υδάτινος Κόσμος» του Ηλία Δέδε, την εταιρία «ΒΙΚΟΣ» Φυσικό Μεταλλικό Νερό  , το Δ.Σ του  Εμποροβιομηχανικού  Συλλόγου Μεσολογγίου και τον Αντιδήμαρχο Σπύρο Διαμαντόπουλο για την αρωγή του.

Ραντεβού στο επόμενο μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr