Νίκη για τον ΑΟ Αγρινίου επί της Νίκης Βόλου

Photo by Thomas Pappas

Την 6η της νίκη στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας πέτυχε ο ΑΟ Αγρινίου που επιβλήθηκε στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου της Νίκης Βόλου με 83 - 71.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν μικρή διαφορά στο ξεκίνημα, όμως μετά τα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου η ομάδα του Αγρινίου πήρε το προβάδισμα που έφτασε σε διψήφια διαφορά στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου.

Οι παίκτες της Νίκης αντέδρασαν και στο ημίχρονο προηγήθηκαν με 46 - 43. Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου ανέκτησε το προβάδισμα, διατήρησε μικρή διαφορά μέχρι το 37ο λεπτό και στη συνέχεια πήρε μεγαλύτερο προβάδισμα φτάνοντας στο τελικό +12.

Δεκάλεπτα: 24 - 18, 19 - 28, 21 - 13, 19 - 12.

Διαιτητές: Διαμαντής - Μακρόπουλος.

VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Γιάννης Διαμαντάκος): Τασόπουλος 16, Μπερερής, Μιχάλογλου 24(3), Καπινιάρης 14(1), Χρήστου, Τσατάς, Σταμούλης, Γκρέκας 16(2), Μήτσου 7(1), Ψαράς 6(2), Σαρρής, Σταμίρης.

Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Λάμπρος Πρέκας): Διγενής, Καραγεώργος 9(3), Κορωναίος, Γεωργίου 11(2), Αναγνωστόπουλος, Γιωτόπουλος, Βερτζάγιας, Τσαβές, Τασιούδης 4, Τσώλης 8(2), Τάσσος 19(1), Φρουσκλιάς 20(3).

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr