Απόλλων Μεσολογγίου «4Χ4» και παραμένει στην κορυφή

 

Απόλλων Μεσολογγίου - Αργόναυτες Αγρινίου 62-54

O Απόλλων Μεσολογγίου υποχρέωσε τους Αργοναύτες Αγρινίου στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και ουσιαστικά τιμώρησαν την ανυπαρξία των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο σε άμυνα και επίθεση (όπου δεν έκαναν απολύτως τίποτα απ ότι είχαν δουλέψει μέσα στην εβδομάδα, ακριβώς τα αντίθετα) και προηγήθηκαν με 32-20.

Οι Αργοναύτες έξι λεπτά πριν το τέλος μείωσαν στους τρείς 47-44 αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τις λύσεις από την περιφέρεια κυρίως με τον Σερμεντζέλη και έφτασαν στην νίκη με 62-54 παραμένοντας στην πρώτη θέση με 4 νίκες σε 4 παιχνίδια ρεκόρ που έχει και η Προοδευτική.

Οι Αργοναύτες έχουν 2 νίκες και 1 ήττα (έχουν κάνει και το ρεπό τους). Δεν αγωνίστηκε ο Μαρκουίζος για τους Αργοναύτες. Πολύ καλή η διαιτησία των Λιότσου και Πατσαντζόπουλου.

Διαιτητές: Λιότσος - Πατσαντζόπουλος

Δεκάλεπτα:Α:10-08 Β:22-12 Γ:11-14 Δ:19-20

Απόλλων Μεσολογγίου: (Κακατσίδης) Σερμεντζέλης 10(2), Μουζόπουλος, Δρόσος 6(2), Γρατσινόπουλος 17(2), Στέλιος, Λάμπος, Κουτσονικολής 5(1), Κουτρουλής 7(1), Κολοζάκης 6, Κουτσόπουλος 8, Νίνης 1, Κουτσαντώνης 2.

Αργοναύτες Αγρινίου: (Σταμουλάκης) Καραγιάννης, Μουρκούσης, Σαλαγιάννης 7, Κουτρουμάνος 7(1), Σούρλας 29(6), Καρατσώλης, Τσέπας, Καραμπέτσος 4, Τσάνος 1, Σαλαούνης, Δημητρίου, Τραϊφόρος 6.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr