Λέων Βόλλευ: Έναρξη συνεργασίας με Δημήτρη Μουζόπουλο

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας μας, με τον κ. Μουζόπουλο Δημήτρη, έναν σπουδαίο αθλητή του ΒΟΛΛΕΥ που ανέδειξε η πόλη μας με συγκλονιστικές επιτυχίες τα χρόνια που μεγαλουργούσε στα γήπεδα. 

Ο κ. Μουζόπουλος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο χώρο του ΒΟΛΛΕΥ. Γέννημα θρέμμα Μεσολογγίτη αθλητή με τεράστιες αθλητικές ικανότητες αγωνίστηκε σε ομάδες όπως, το Μεσολόγγι, την Ε.Α. Πατρών ( Α2 Κατηγορία ), τον Μίλων ( Α1 και Α2 Κατηγορία ) και την Κόρινθο ( Α1 και Α2 Κατηγορία ). Έχει σημαντικές διακρίσεις όπως με την Εθνική Ομάδα Νέων, την Εθνική ομάδα Εφήβων, αναδείχτηκε Πρωταθλητής Β΄ εθνικής κατηγορίας και Πρωταθλητής Α2 Εθνικής κατηγορίας ενώ έχει και 4 χρυσά μετάλλια σε συμμετοχές τουρνουά beach volley πανελλαδικά.

Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος σήμερα, έχει οδηγήσει την ομάδα του Λιμενικού Σώματος σε 6 Χρύσα (Πρώτη θέση στο πρωτάθλημα ενόπλων ) ενώ έχει κατακτήσει και την 2η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων με την Εθνική Ομάδα Ανδρών στον Καναδά το 2004.

Ο κ. Μουζόπουλος θα είναι assistant coach στο προπονητικό team του volley του Α.Σ. ΛΕΩΝ μαζί με τους κ. Λιάπη Λάμπρο και την κα Σαχπατζίδη Ζωή, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια πολυπληθή ακαδημία κοριτσιών αλλά και αγωνιστικό τμήμα παγκορασίδων που αγωνίστηκε πέρυσι για πρώτη φορά στο Πρωτάθλημα.

Καλωσορίζουμε τον κ. Μουζόπουλο στην οικογένεια του Α.Σ. ΛΕΩΝ, ευχόμενοι η συνεργασία μας να προσδώσει επιπλέον υπεραξία για το άθλημα του Βόλλευ αλλά κυρίως να οδηγήσει περισσότερα νέα παιδιά της πόλης μας στον αθλητισμό, που είναι και το ζητούμενο αλλά και στόχος της Διοίκησης του Συλλόγου.

Εκ της Διοικήσεως

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr