Με όλα τα ''όπλα'' του στην φαρέτρα υποδέχεται την Καβαλά στο ντέρμπι κορυφής ο X.Τρικούπης (Βίντεο)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Καβάλα για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας. Η εβδομάδα των προπονήσεων ολοκληρώθηκε με χαλαρή πρωινή προπόνηση και βιντεοθεραπεία για τους παίχτες μας και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο αυριανό πολύ μεγάλο παιχνίδι κόντρα στη συγκάτοικο στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα Καβάλα.

Ο κόουτς Δημητριάδης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίχτες στη διάθεση του καθώς είδε τη τελευταία στιγμή και το Νάσο Περρωτή να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού του στον ώμο και να δίνει κανονικά το παρών στη τελευταία προπόνηση και θα βρίσκεται κανονικά στη 12αδα.Στην 12αδα επιστρέφει μετά από απουσία δύο παιχνιδιών και ο αρχηγός μας Ντίνος Σταυρόπουλος ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι και προπονήθηκε κανονικά όλη την εβδομάδα.

Οι παίχτες και το προπονητικό επιτελείο δούλεψαν σκληρά όλη την εβδομάδα αναγνωρίζοντας όλοι τη σημασία του αυριανού παιχνιδιού.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και υπάρχει συγκροτημένη αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα που θα διατηρήσει την ομάδα στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θα διατηρήσει την έδρα μας αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα.

Όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον του κόσμου για το αυριανό παιχνίδι είναι στα ύψη και το κλειστό ΔΑΚ Μεσολογγίου αναμένεται κατάμεστο. Η διοίκηση του Συλλόγου μας απευθύνει έκκληση στο φίλαθλο κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει το αυριανό παιχνίδι να προσέλθει από νωρίς στο γήπεδο για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στην είσοδο.

Διαιτητές του αυριανού παιχνιδιού ορίστηκαν οι κύριοι Αναστόπουλος Α. και Κυριακόπουλος με κομισάριο το κύριο Πατσατζόπουλο.

*Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του Συλλόγου μας στο Youtube έκανε αυτή την εβδομάδα ο γκαρντ της ομάδας μας Ανδρέας Βουρνάς.

 

 

Πηγή: facebook ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr