Έτοιμος ο Χ.Τρικούπης για το ντέρμπι με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων (video)


Με προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε το κυρίως μέρος της προετοιμασίας του Χαρίλαου Τρικούπη για τον Κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής εντός έδρας παιχνίδι στις 6:00 μ.μ για την 3η αγωνιστική των Play-Offτης Α ΕΣΚΑΒΔΕ κόντρα στον ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Αρκετά τα προβλήματα για τον τεχνικό του Χαρίλαο Τρικούπη Σπύρο Δεράο που ναι μεν θα έχει στην διάθεση του, τους τραυματίες Μπάλλα, Βαρούχα και Σταυρόπουλου που όμως αμφότεροι δεν είναι 100% έτοιμοι.

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, ήρθε και ο τραυματισμός στην προπόνηση της Παρασκευή του πλει μεικερ της ομάδας Φώτη Ιωάννου στο δάχτυλο του δεξιού χεριού να δώσει ακόμα έναν πονοκέφαλο στους ανθρώπους της ομάδας.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με χαλάρωμα στο πρωί του Σαββάτου, με τους ανθρώπους της ομάδας με ανακοίνωση που εξέδωσαν το βραδύ της Παρασκευή να συνιστούν στο φίλαθλο κοινό που θα θελήσει να παρακολουθήσει το σπουδαίο αυτό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που μέχρι σήμερα μετρούν σε όλους του επίσημους αγώνες μόνο νίκες, να προσέλθουν μίση ώρα νωρίτερα από την έναρξη του παιχνιδιού στο γήπεδο, καθώς η προσέλευση αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του AitoSports.gr  μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής ο αρχηγός της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη Ντίνος Σταυρόπουλος.

 

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr